Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Drogosok! Mióta drogoztok és...

Drogosok! Mióta drogoztok és miért csináljátok? Melyik drogot használjátok?

Figyelt kérdés

A családotok mit szól hozzá?

Én nem ítélem el a drogosokat semennyire!

2021. márc. 18. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor lefordítom magyarról-balf@szra: az oldalt rendszeresen látogatják a rendőrök is és igen, nagyon szeretik az ilyen vallomásokat is. Szóval mindenki, aki itt nyíltan bevallja, hogy illegális drogokat szed azt kockáztatja, hogy rátörik az ajtót éjjel kettőkor.

Hihetetlen, hogy meg kellett magyarázni.

Ja, nem. Drogosok.

2021. márc. 18. 11:08
 12/20 Miss Endzsi ***** válasza:
100%

Igen, látszik is kik oldalán állnak az avatárok, akkor lennének igazán menők, ha a tényleges drogosok dílereit kapnák el, a le*zart területeken, ahol ténylegesen komoly gondot okoz. Csak ez valahogy nem számít. Ahogy rengeteg többnyire stabil gyermeket kiemelnek a családból az utóbbi 10 évben, ahonnan pedig jogos lenne a kiemelés ott valahogy nem történik meg, ilyen volt a szomszédunk is, le van s*zarva milyen életvezsélyes körülmények között van az a 2 gyermek, védőnő sem jön ki, halva született a harmadik, nem rég találta meg az új tulaj a kis testét a házban.

Ki lett rájuk tavaly hívva a gyámhatóságot, de a másik ház, ahova menni tudtak volna, ott meg tűk voltak elszórva a környéken, ezzel miért nem foglalkoztok? JA, jó az úgy, megérdemlik, saját saruk, nyugodtan szíjja mindneki ott a herbált, meg szúrják magukat, te meg menj börtönbe, mert füvet árulsz, minő nyeremény elfogni egy ilyen osztót.

2021. márc. 18. 11:20
 13/20 A kérdező kommentje:

Miss Endzsi! Ez mennyire igaz már amit írtál, pontosan így van!

Télleg, az utóbbi tíz évben sok gyereket kiemeltek a családokból olyanokból amikből nem kellet volna, ismerek sok olyant akit jogtalanul emeltek ki.

De tényleg, akit meg ki kéne emelni arra szar a gyámügy...

2021. márc. 18. 11:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen kezdtem a fűvel. A tutyi-mutyi határozatlan személyiségem végett nem jöttek össze a párkapcsolatok. Hiányérzetem volt, és fű megnyugtatott. Pár év múlva mikor a suliban végeztem már a fűért dolgoztam. 33 évesen jutottam a drogkarrierem végállomásához a heroinhoz. Lényegében minden létező drogot próbáltam az ibogain, és ayahuasca kivételével. Most 36 vagyok, de ha így folytatom biztosan nem érem a 40-et. Súlyos függő vagyok, és így dolgoznom se nagyon érdemes. Pl most voltam egy gyárba, de a fizetésem napján 1 nap alatt eldrogoztam 90 ezret. Túl is adagoltam magam keményen kb még mindig nem hevertem ki. (És még csak kólát se tudtam venni.) Így viszont nem tudok önállóan megélni. Rehabra, szakemberekhez sem érdemes mennem, mert rajtam már semmi sem segíthet. Egyszerűen nem találtam meg magamban az akaraterőt, önbizalmat ahhoz hogy évekig hajtsak egy életért, amiről nem is tudom hogy milyen. Mármint a normális élet. Nekem olyan soha sem lesz. Ezért elengedtem mindent, lemondtam inkább mindenről, és ha tudok a mának élek. Próbálok boldog lenni amikor csak tudok.

A kedvenceim a fű, katinonok, kokain, és utazásra az LSD.

2021. márc. 18. 12:39
 15/20 QvanyadatMDRTR ***** válasza:

Bocs vicces úr :D azt hittem a vasalat az ajton arra utal h nem rendor vagy, hanem betoro es mesz a cuccert. A 7-8as komibol viszont leesett, szakadtam :D

14-es de szomoru...oszinte komment. Igazabol leir mindent.

En batoritanalak, hogy marpedig sosem keso, a legrosszabb, hogy eldontod, hogy mar mindegy. Sosem mindegy mar, mindig van esely barmire kb. De ezt neked kell eldonteni es az is egy eletszemlelet ha letojod es carpe diem, csak rossz ha ez ugy tortenik h kozben banod hogy nem mas a helyzet, mert akit tenyleg nem erdekel, az valoban beletojik es "el a manak".

Sajnalom. Azert a legjobbakat!

2021. márc. 19. 08:20
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
1 éve biozom.. Én azért csinálom mert jó érzés hogy mélyen elgondolkodsz és levagy lassulva. És ha zenét hallgatok akkor becsukom a szemem és olyan mintha szinpadon énekelném a számot millió ember előtt.. :D
2021. márc. 20. 04:52
 17/20 anonim ***** válasza:
4%

Hogyan juttok hozzá Magyarország szinten erősebb droghoz, mint nikotin meg alkohol? XD Azt hiszitek ez Chicago, hogy az emberek árulják az utcákon, stb? Én egyszer füveztem talán egy buliban, mikor szívtam sokkal erősebb volt, mint a cigi, szal biztos nem sima töltött cigi volt. De semmilyen hatása nem volt rám, így azóta sem tudom, hogy tényleg az volt-e vagy csak kamuztak vele a srácok.

OFF téma: Hogy jön egyáltalán valaki ahhoz, hogy elkezdjen ilyen szereken élni? Az oké hogy elszívsz valamit, meg iszol. Ha valaki azt mondaná nekem, hogy próbáljam ki a mariskát, mert van nála, akkor azt mondom jó, kipróbálom. De hogy kezdi valaki el szúrni magát heroinnal? Meg az orrába kokaint felszívni? Én alapból félek minden formában a tűtől, bármilyen nagy buliról is maradok le, nincs az az isten hogy beszúrjam magamba. Vagy az orrlukadba a kokaint, félni hogy mikor, hol fogja a légjáratokat eltömíteni? Ez egy baromság. Aki ráfügg az ilyesmire az tulajdonképpen duplán szenved, szóval meg is érdemli.

2021. márc. 22. 08:28
 18/20 Ruby04 ***** válasza:
100%

És ha nézik a zsaruk, mi a f@sz van? Én csak metadont használok, hatósági engedéllyel kapok kimérve Mysio oldatot (a kék).

Ha az utcán bármelyik leállít, igazolni tudom, h orvostól kaptam, nem illegálisan.

2021. jún. 30. 10:04
 19/20 Ruby04 ***** válasza:

#17 Te pedig megérdemled, h ennyire sötét vagy. Bár a válaszadási irányelvek kimondják, h mást ne ekézzünk, akkora fsságokat írtál le, h az viszont fáj.

Hogy tömné el az orrodat? Feloldódik a nyálkahártyán, ami ha esetleg nem tudnád, az orr belsejében van. Mármint ha rántasz vmit.

Ha szúrsz, és értesz is hozzá, akkor nem fáj.

2021. jún. 30. 10:13
 20/20 Ruby04 ***** válasza:
100%
… ja, 17-es, és képzeld, az adófizetők pénzén drogozok… 🤪
2021. jún. 30. 10:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!