Lehetséges hogy a dohányzástól szurogat/fáj az epém?
Nem akarok hülyeséget írni, vagy a májam vagy az epém nem tudom biztosan de a jobb oldali bordám alatt tehát majdnem a köldökömmel egy szinten inkább kicsit feljebb , tehát a májam környékén nem tudom hogy pontosan mi az kérlek ne szidjatok le ezért tényleg nem amiatt irom ide ki ,hanem azért hogy kapjak értelmes választ .
Nem vagyok rászokva a cigire , de ilyen napi 4-5 szál cigit maximum el szoktam szivni egy kávé mellett vagy egy baráti körbe . És kb 1 hete érzem hogy szur és fáj is valamikor . Lehet hogy a cigitől van vagy inkább kezdjek diétázni egy kicsit? ( Rengetek sültet és ártalmas dolgokat eszek csipsz meg minden sz@r igazábol) . Köszönöm válaszaitokat
'Nem vagyok rászokva a cigire , de ilyen napi 4-5 szál cigit maximum el szoktam szivni'
XD Nem vagy te rászokva, hát persze. :)
Valószínűleg nem a dohányzás okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!