Milyen cigit ajánlotok első ciginek ami nem erős?
Ne írjatok olyanokat, hogy ne kezd el, rá fogsz szokni, hidd el jobb ha nem cigizel stb...ilyenekre nem vagyok kíváncsi és nem is fogok reagálni.
A kérdés adott.
Olyat ami nőies bár ez lényegtelen de ha van ilyen akkor olyat is írhattok :D.
Meg amit azért a legtöbb dohányboltban lehet kapni ha az kérem.
10.:West Ice 20' 1280
West Ice KS NON-MENTOL 1490
West Ice SSL NON-MENTOL 1470
West Ice Superslims 20' 1260
West Mentol (Duo) 20 ? 1280
Ezeket ebből választottam ki,2021-es cigaretta árak,szóval úgylátszik még árulják.Itt van a teljes lista is.
12.:Szívesen! :)
Amire én gondoltam,amit szívtam régen az a legelső,a West Ice 20,a többiről fogalmam sincs milyenek lehetnek.
Úgy értettem, hogy mi veszi rá őket erre. Mindenki tudja, hogy milyen egészségtelen és mennyire tönkre teszi a tüdőt. Ezért kérdeztem kíváncsiságból, hogy mégis mi oka van annak, ha valaki szándékosan szeretné elrontani az egészégét.
Nyugi van, nem kell rögtön támadni xD
Leírtam az első válaszomhoz hogy leszarom hogy szívsz e cigit vagy nem. Nem ismerlek nem az én dolgom :D
Csupán csak kíváncsi voltam, hogy mi veszi rá az embereket :D Legközelebb mielőtt neki állsz ismeretlen embereknek inkább értelmezd amit írnak ;)
17.hol támadtam tök nyugodtan válaszoltam már ha itt mindent támadásnak vesztek...:)
de akkor ti is tartsátok tiszteletben a kérdés válasz formátumát és ne írj fölöslegesen ha nem a kérdéemre válaszolsz főleg hogy ennyire beleáskálódsz hogy miért teszem tönkre az egészségemet köszii
19.mit érdekel az ÉN egészségem téged?
figyu ha csak ezen pattogsz akkor kérlek ne figyeld többet a kérdésem jó?
megleszünk nélküled is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!