Milyen dohányt vegyek?
Nagyon "kezdő" vagyok, és egyáltalán nem szívok sok cigit, van olyan nap mikor max 1-et vagy egyet sem, tisztában vagyok vele milyen egézségtelen, de hajt a kíváncsiság hogy kipróbáljam a "sodort cigit".
Eddig egy winston blue compact dobozos cigit, meg egy pall mall wild click szivarkát szívtam el, és ez a kettő úgy nagyjából bejött. Dobozos cigit semmiképp nem akarok többet venni, egyáltalán nem bírná a pénztárcám. Szivarkából láttam 600-700 ft-ért ilyen 17-20 szálasat is, de azt is félek venni mert azért nem hallok jókat a szivarkáról alapvetően de nekem ez a wild click kifejezetten bejött, de vmi újat akarok kipróbálni.
Mennyire éri meg megvenni egy 30g-s dohányt egy doboz cigi helyett?
Lehetőleg minnél olcsóbbra hajtanék, de nagyon rosszat sem akarok venni. Milyen papírt, szürőt jó venni és ezek milyen árban vannak?
Vegyél szofit vagy camelt, esetleg bensont vagy rothmanst. Papírból én a RAW-ot ajánlom, szűrőt meg kérj a dohistól az összes ugyanolyan.
Ahogy #1 is mondta érdemes valami gyengébbet választanod, szóval szofiból a sárga vagy kék, camelből a kéket ajánlom.
Ezt a hülyeséget.. Ocb-Smoking papír 80-100ft, szűrő mascotte 350.
Hol veszel te 1000 forintért filtert?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!