A gyenge cigik szaga is érződik a ruhán?
Figyelt kérdés
Ha igen hogy lehet eltüntetni?2021. febr. 15. 13:58
3/14 alletta válasza:
igen érződik. pl. kimosod, vagy öblítőbe áztatod.
ha lebukástól félsz, bizony megérzik otthon a cigi szagot.
4/14 anonim válasza:
Hol van olyan videó, ami a füstmentes (pl ez az iqos) cigik gyakorlati felhasználását mutatja? Csak reklámvideókat látok, de sehol egy felhasználó, aki ténylegesen mutatja, hogy ezek 100%-ban füstmentesek.
5/14 anonim válasza:
4
Füstmentesek, mert ilyen hőfokon csak pára keletkezik, nem pedig füst. Ezt senkinek sem kell bemutatni, mert egyértelmű.
6/14 anonim válasza:
Én már csak ilyen értetlen vagyok, szóval továbbra is várok linket videóról, ahol ezeket a füstmentes termékeket ki is próbálják.
7/14 anonim válasza:
6
Keress magadnak videót, nekem éppen a kezemben van, szóval nem igazán kell bizonyíték. :D
8/14 anonim válasza:
Az udvaron tízszer kirázod a ruhát, jó erősen akkor átszellőzik az anyag, majdhogynem mintha kimostad volna. Mi régen mindig ezt csináltuk.
10/14 anonim válasza:
9
Egyszerűbb lenne, ha rákeresnél a neten, de mivel ennyire jófej vagyok, ezt is megteszem helyetted:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!