Mi a jó a füvezésben? A fűvesek mit éreznek olyankor? :D Arra is rá lehet szokni?
a kokain mellett a heroin a legveszélyesebb.
amúgy sztem semmi jó nincs a fűben,
és jellem kérdése a függőség.
Van aki következetes, van aki nem, és mohó, elveszti a kontrollt. Ez szinte mindennel így van...
akár evés, ivás, játékgép, gyógyszer, drog, stb stb...
A heroinra a legkönnyebb rászokni, de a kokainról a legnehezebb leszokni.
A fűnél fizikai függőség nincs, pszichikai van, ami szintén veszélyes lehet.
Az hogy miylen érzést váltk i az ahogy majdnem minden drognál, itt is sokmindentől függ. Lehet ogndolkodós elmélyülős, nevetős, lazulós... sokféle. de aszáraz torok és hatalmas étvágy szinte garantált.
Honnan vetted, hogy 10-ből 9 meghal??? Tényleg nem könnyű róla leszokni, de nekem sok ismerősöm kokózik/kokózott és egyik sem halt meg, sőt voltak akik le is tudták tenni különösebb bajok nélkül.(mivel drága mulatság, pénz meg fogyó eszköz :D)
Heroinra egyből rászokhatsz, azt a legnehezebb letenni is.
Fű nem vészes, alkoholra szerintem könnyebb rászokni.
Nekem az a jó benne, hogy lazít, nyugtat.
Volt már, hogy hallucináltam -kellemetlen dolgokat is, pl.: üldöznek-, de nagyon izgalmas élmény, lüktet a fejem, mások a hangok... Éhes is leszek és kiszárad a szám.
Rá lehet szokni, de nem fizikálisan, csak lelkileg.
nagyon jóóó :DDD
szerintem legalább 1x mindenkinek ki kéne próbálnia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!