2/11 anonim válasza:
A benne lévő nikotin okozza a függőséget
3/11 anonim válasza:
Nehezebb letenni mint a drogot szerintem! Tapasztalatból írom
4/11 anonim válasza:
Általában az szokott lenni a forgatókönyv, hogy a kamasz haverjai szívják, ő pedig cikinek érezné, ha kimaradna a sorból, ezért ő is elkezdi. Aztán mire megunná, addigra már igényli a szervezete, ahogy előttem írták, a benne lévő nikotin miatt, ami egy fizikai függőséget okozó anyag, vagyis konkréten testi tüneteid lesznek tőle, ha rá vagy szokva és egyszer csak megvonod magadtól.
5/11 anonim válasza:
Azért szokik rá valaki, mert egyáltalán elkezdi.
TE NE TEDD!
6/11 anonim válasza:
Attól függ mennyire hajlamos a rászokásra és milyen gyakran gyújt rá.
7/11 anonim válasza:
#4 szerintem elég gáz, ha valaki cikinek érzi hogy nem cigizik, a többiek meg le is nézik őt emiatt.
Én pl nem azért cigizek mert nem akarok kilógni a sorból, hanem mert én döntöttem így. És nem is ismerek senkit aki ezért szokott rá
8/11 Lekri válasza:
Nem mindenki függő, aki cigizik. Vagy kialakul a szervezetben, vagy nem. Ettől függ a leszokás nehézsége is, nem az akaraterőtől, ahogy sokan hiszik. Tapasztalatom szerint sokan azért dohányoznak, mert csökkenti az étvágyat és így könnyebb fogyni, vagy szinten tartani a kívánt súlyt.
9/11 anonim válasza:
Én cigizek már sok éve. De ha akarnám simán letudnám tenni. De mivel nincs okom jelenleg rá továbbra is megy, persze mértékkel :_D
10/11 anonim válasza:
Mindenki okos, de dohányzik, mert nem akar kis srác /lány!/ maradni. Aki gyenge sznob az bizony szívja. Amit a porhüvely megszokik, azt követeli! Én az orvosi ellátást fizetővé tenném azoknak, akik direkt teszik tönkre a szervezetüket. A cigi árát hiába emelik, akkor is megveszik a "drog" függök.
Gondolkodjál.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!