Az IQOS készüléket lehetséges valahogy egy másik ember nevére átiratni?
Figyelt kérdés
Letettem teljesen a cigit, és egy barátnőm igényt tartana a készülékemre. Azt néztem az iqosos online fiókomban, hogy nem lehet átírni az adataim mindegyikét, így viszont még hozzám tartozna az eszköz. Hogy lehetne megoldani, hogy teljesen az övé lehessen?2021. jan. 21. 21:12
1/2 anonim válasza:
Én még tavaly novemberben csináltam, úgy tudom idén januártól szigorítottak. Én is a könyvelőmet kérdeztem meg, akkor még úgy kellett, hogy ügyfélkapuval kellett érni egy megszemélyesítő kódot. Erre kaptál egy 6000 Ft-os illetékdíjat, amit a mellékelt számlaszámra kellett utalni, közleménybe pedig a vásárláskor kapott blokk AP kódját vagy a kiállított számla számát kellett feltüntetni a vásárlás dátumával. Ennek 2 hét az átfutási ideje, de nekem már a második hét elején elfogadták. Ekkor kell felmenni a honlapra és a kapott kóddal át tudod írni, de oda kell figyelni, mert utólagos módosításra nincs lehetőség, csak ha az egészet újracsinálod. Ha ismerősöm venne én már csak azt ajánlom hogy Szlovákiából vagy Ausztriából rendeljen, mert az EU-s engedélyek ugyanúgy érvényesek itthon is, csak sokkal egyszerűbb a papírmunka. Ha a rendőr igazoltat, ugyanúgy el kell fogadnia az EU-n belüli használati engedélyt, csak mindig legyen nálad a kártya, mert az applikációs azonosítás még nem terjedt el itthon, mit is várnánk Magyarországtól...
2/2 anonim válasza:
Szia!
Most kaptam e-mailt kb 4 napja, hogy mostmár le lehet venni a saját regisztráltjaid közül és fel lehet vinni máshoz! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!