Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha viszonylag kevés cigit...

Ha viszonylag kevés cigit szívok abból lehet nagy baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régebben dohányoztam de aztán évekig letettem. Mostanában pedig mikor a szabadban járok elszívok pár szálat. A pár szál azt jelenti kb. napi öt szál cigit. Ebből hosszútávon nagy bajom lehet? Nyilván önmagában a cigaretta káros de ennyi szállnál ki mennyire veszélyes? Végülis majdnem ugyan ott vagyok egy héten mint amikor valaki party dohányos és minden buliban elszív egy doboz cigit

2021. jan. 18. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
igen
2021. jan. 18. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyéniségtől, génektől és még életmódtól is függő kockázata van.

Ember meg nem mondja Neked, hogy hol vagy a kockázati listán.

2021. jan. 18. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
6%
Napi 5 szálat még a terhes nők is elszívhatnak, az kb olyan mintha eltöltenél Budapest belvárosában egy kis időt.
2021. jan. 18. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
22:46os: Anyám az mig terhes volt velem végig cigizett :D
2021. jan. 19. 01:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. jan. 19. 07:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Most nem azert, de a napi 5 szál az kevésnek számít??? Le vagyok maradva...

Egyébként,igen káros. Az higy mennyire, az leginkább az életmódodtól függ. Bár szerintem minden esetben nagyon roncsolja a szervezetet....

2021. jan. 25. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!