Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E cigi mellkasfájdalom?

E cigi mellkasfájdalom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kezdő ecigis vagyok, régebben pár éve szívtam ecigit, de csak pár napig, mert elkezdett fájni a fejem folyamatosan, és elég szarul lettem tőle. Most megint megpróbáltam, rendeltem egy joyetech ecigit. A probléma az lenne, hogy elkezdtem használni, 30 watton, nagyjából egy 20 percig folyamatosan szívtam, aztán pár-pár slukkot még délután, de utána nem. Még max 1-2őt. Este fele elkezdtem érezni hogy a mellkasom jobb oldalt szúr/fáj? Nem tudom pontosan, de szar érzés. Néha elkezdi, és aztán egy ideig nem fáj. Illetve van egy ilyen "nehézlégzés" de ez inkább számomra lehet hogy csak mivel eléggé ráparázok, de érezhetően egy kicsit nehezebben veszem a levegőt. Ez mitől lehet, lehetséges hogy túlsokat szívtam? Nem kellett volna hirtelen 30 watton porgetni? Nem nikotinos egyebkent a liquid szoval attol nem lehet.

Lehetoleg olyanok valaszoljanak akik hasznalnak ecigit/van benne tapasztalatuk.

2021. jan. 15. 02:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Esetleg allergiás lennék egy összetevőre? Erre is gondoltam.
2021. jan. 15. 02:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez max csak irritáció, nem allergia, de ha nem jó neked, akkor nem kell használni ilyet, van akinek egyébként sem jön be. Évekig e-cigiztem, de csak nikotinossal, bajom nem volt, de később Iqos-ra váltottam és azzal nekem is hasonló problémáim voltak. A mentes liquideknek nem is tudom egyáltalán mi értelme, egyszer próbáltam, de valahogy nagyon rossz, teljesen más mint egy nikotinos.
2021. jan. 15. 06:25
 3/6 anonim válasza:
nikotin mentes likvid=menőzés meg dekirály életérzés.. gáz
2021. jan. 16. 16:17
 4/6 anonim válasza:
az cigizzen már akinek kell a nikotin, ha nincs szükséged nikotinra akkor dobd ki a picsába az ilyen szarokat
2021. jan. 16. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt a kerdesre..
2021. jan. 16. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Trafikos liquid? Mert az minőségre olyan mint a mosogatólé. Próbálj full vg-s liquidet.
2021. jan. 18. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!