Milyen fajta cigit vegyek ha még soha nem dohányoztam?
22 éves vagyok és elsőre valami gyengébbet szeretnék kipróbálni de nem nagyon értek hozzá. Pár márkat ismerek mert régen anyukámék cigiztek de akkor még nem volt szabályozva a csomagolás meg azóta nem tudom miket lehet kapni.
Szóval úgy akarok bemenni a dohánybolba hogy nagyjából tudjam mit fogok kérni.
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
21, 25 vagyok
Kevés idő telt el, 1 hónap alatt nem lehet rászokni. Persze ha nem akarod abbahagyni, az más kérdés...
Én is cigiztem 2.5 hónapig, amikor a barátnőmékhoz költöztem (szülei és a húga is cigizett, bent a lakásban, vágni lehetett a füstöt), első napokban rágyújtottam, jó érzés volt, 1 hét múlva már simán elment a napi 1 doboz. Két hónap múlva szakítottunk, haza költöztem, otthon a szobámban nem akartam rágyújtani (otthon senki sem cigizett), kimenni a közös udvarra az olyan... szóval nem, még néha az utcán rágyújtottam, de nem volt meg a hangulata, szóval abbahagytam, nem éreztem a hiányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!