Kapar a vízipipám, nade miért?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni vízipipa használatával kapcsolatban. Top Mark márkájú vízipipám van és külön vettem hozzá oldalt (a belső oldalán) lyukas DUD kerámiát. Tömés után kb. 20-30 perccel erősen kaparó érzést ad, de sajna nemtudom miért. Két darab kókusz szenet használok, a kerámiában a dohány és a fólia között bőven van hely, talán 1-1,5cm is. Viszont páncélfólia helyett háztartási alufóliát használok két rétegben.
A tőlem tapasztaltabbaktól kérdezném: mit hibázok el? Mit nem csinálok helyesen?
Előre is köszönöm a segítséget!
Nezd csak ezt meg egy regebbi kerdéshez irtam. Itt meg jobban megfogalmaztam :
Lazan tedd bele a dohanyt kicsit morzsold szet hogy könnyebben át jarja a levegő. Utana a vegen kicsit törmöritsd meg de nem lenyomkodni kell. Inkabb csak kicsit rendezgetni hogy egyenletesen legyen mindenhol. Valamint a felső peremtöl hagyj el egy minimlais helyet kb.2-3 mm-ert hogy ne egjen meg. És feszitsd meg rendesen a pancel foliat. Ennel a keramia tipusnal annyi elonyod van hogy nehezebben rogyik be a folia a közepső kup miatt(aminek a tetejere nyilvan nem teszel dohit) de azert feszitsd meg. Lyukasztasnal arra figyelj hogy a kozepso kup feletti reszt ne lyukaszd ki.
Ha barmi kerdesed van még irj nyugodtan több mint 6 eve pipazok szinte minden nap😂. Szivesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!