A cigi a legjobb dolog a világon?
Figyelt kérdés
Akik cigiznek, csak azoktól kérdezem, mert a többieknek valószínűleg nem.2020. dec. 9. 21:33
1/17 anonim válasza:
Én cigizek. Az én életemben kb az utolsó helyen áll a fontossága.
2/17 A kérdező kommentje:
De akkor minek cigizel?
2020. dec. 9. 21:36
3/17 anonim válasza:
Nem és akkor sem volt az, amikor cigiztem.
5/17 A kérdező kommentje:
Jajj dehogynem, ne legyetek már ilyen kis szégyellősek.
2020. dec. 9. 21:48
6/17 anonim válasza:
Első vagyok. Mert szeretek cigizni, de nem a szenvedélyem. Ennyi. Ha napokig nem gyújtok rá, akkor sem hiányzik.
8/17 anonim válasza:
Amúgy kérdező én most nem bántani akarlak vagy valami de mindenki le írta őszintén a válaszát és akik azt mondták hogy nem el kezdted őket győzködni hogy mondják már azt a választ ami neked tetszik, most akkor ha valaki azt mondja hogy nem és neked az nem tetszik akkor miért tetted fel a kérdést?
9/17 A kérdező kommentje:
Csak maguknak is hazudnak. Azért, hogy ezzel elhitessék hogy nem is olyan jó, mert le akarnak szokni róla, ha nem is most, a későbbiekben valamikor. A félreértések elkerülése véget tisztázzuk, hogy a mellékhatások és a szervezetre gyakorolt romboló hatása nem jó, csak maga az érzet, amit a nikotin okoz.
2020. dec. 10. 21:27
10/17 anonim válasza:
Én is dohányzom tehát tudom miről beszélsz, és én tényleg nem élvezem annyira sőt ha akarnék le is tudnék szokni de nem akarok mert ez már ilyen megszokás (tudom viccesen hangzik de ez van) 8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!