Nem durva egy kicsit hogy a kék Multifilter Classic ára 130 Ft-tal drágult egyik pillanatról a másikra?
Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken (12.04.) még 1.460 Ft-ért vásároltam egy dobozzal, ma pedig 1.590 Ft volt ugyanott. Ez most teljesen komoly? 😅2020. dec. 7. 18:38
1/11 anonim válasza:
Én 5000/doboz alatt nem is adnék cigit! >:)
Ha egy drogos, tízezreket költ 1 gramm kokóra, akkor ezt simán kinyögné a dohányos.
2/11 anonim válasza:
Ha rajtam múlna, 13.000 Ft-tal drágulna. 😂 Az alkohol mililiterjevel együtt.
3/11 anonim válasza:
A Multifilterek és a Marlborok drágultak a mai naptól.
4/11 anonim válasza:
Tavaszra kb 2500 ft lesz egy doboz.
5/11 anonim válasza:
Én 2 hete pénteken vettem egy ismerősömnek, azt mondta 1440 lesz, de 1560at kértek, mondom mivan.
Az ilyen szentéletűekkel mint #1 és #2 meg ne foglalkozz. Kisebbségi komplexusuk van azt itt élik ki magukat.
6/11 anonim válasza:
5.-nek.
Nincsenek komplexusaim, de elég undorító, hogy a sok dohányosnak járnak a cigiszünetek, meg az én TB-mből is az ingyenes gyógykezelés.
7/11 anonim válasza:
Amikor az egészségügynek sokkal többe kerülnek a dohányosok, mint a bevétel, ott valami el van rontva. Vagy a cigit kell betiltani, vagy az adót felemelni legalább négyszeresére.
8/11 anonim válasza:
#6 ennyi erővel azt is mondhatnám, hogy ha rákos leszel, minek gyógyítanak az én TB-mből? Meg is halhatnál, nekem mindegy, mégis rád költöm a fizetésem egy részét.
9/11 anonim válasza:
De szeretem, hogy itt mindig megjelenik néhány értelmi fogyatékos, akik valami miatt azt gondolják, hogy egyetlen dohányos sem fizetett be egy fillér TB-t vagy bármilyen adót az életében. :D A kérdésre válaszolva: sok dohányárúnak emelték az árát. Nav oldalán megtekinthető.
10/11 anonim válasza:
Az Tbmből márpedig senki ne dohányozzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!