Hogy tudnek leszokni dohanyzasrol meg fuvezesrol?
velem is ez volt ket eve, kb heti szinten szivtam a tarsasagnak koszonhetoen
akkor nem vallottam be, de nem sokkal utana rajottem hogy ez a tarsasag mennyire rossz es ha tovabb benne maradok akkor iszonyat le fogok csuszni.
hala istennek hamar raeszmeltem es kileptem belole, nem hianyoznak, talaltam ugyanolyan jo baratokat es lasd, nekik nincs karos szenvedelyuk
nem hiszem hogy annyira jo barati tarsasag lehet (nem latok bele a tiedbe, szemelyes velemenyt irok) ha az egyutt toltott ido csak ugy “jo, meg vicces” ha be vagytok allva
tenyleg fun egy ideig, de ha mar te is raeszmelsz hogy mit is csinalsz valojaban, akkor baj van
kerlek szepen hagyd ott oket es probalj meg tisztan elni, mert ennel csak rosszabb lesz, komolyabb drogok fele fogsz nyulni.
a dohanyzast azota mar teljesen letettem, szivni pedig kb 3 havonta szivtam utana, de mar azt sem.
kitartast neked es tudd, hogy ha nekem is sikerult neked is fog!:)
ja es dohanyzas helyett pedig mikor megkivanod mondjuk ragozz, stb
foglald el magad massal es ne koncentralj az elvonas tuneteire
tudom milyen nehez de hidd el meg lesz az eredmenye
16 évesen ez elég gáz :D
Jó lenne ha cselekednél nem csak kifogásokat keresnél arra, hogy miért nem tudsz lejönni a drogról
Így sajnos pár év múlva nagyon lepusztult leszel
Dobd el az olyan haverokat tesóm
Dobjam elmindet?
Meg csalaldomba is van ilyen
Majd ha komolyan leakarsz szokni akkor le is fogsz, addig csak egy kis gyenge akaratú kisgyerek nyavalygása az egész szájtépés.
Te még nem akarsz igazából leszokni, csak nyöszörögsz itt , azt hiszed hogy majd helyetted megoldja valaki.
Akik pedig vissza húznak azokat jobb ha örökre elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!