Nem értelek benneteket, miért kell egyből mindenkit lehordani? 17 évesen cigizek, ciki?
Én meg 22-éves vagyok nem cigizek mert nem akarok rászokni,ennek ellenére kb 1 éven 3-4 szer buliban előfordul,hogy rá gyujtok mert K urva jól esik részegen egy szál cigi.Apám vagy 30 éve bagózik és hát reggelente nagyon csunyán köhög és köpköd is FUJJ,már csak ezér se szokok rá van rossz példám,De a tüdeje még jó nem rég volt röngenen.
Régen mindenki bagózott katonaságban nem pihenhetett az aki nem cigizett mert csak cigi szünet volt ha épp dolgoztak apám is ott szokott rá ő mondta.
Szerintem a dohány füst a leg ártalmatlanabb szenny a levegőbe 100 szor rosszabbakat szivunk be minden nap és csak rosszabb lesz azért van annyi beteg.
Ja és még rá is fejelek:
Én akkora luxusadót vetnék ki a rohadt cigire, hogy a gatyád is rámenne, öreg. Meggondolnád Te is, hogy hová teszed a szüleid pénzét. Előző voltam.
88%-os:
Rengeteg embernek már így is túl drága a cigi, és inkább akkor kaját nem vesz (lásd öregasszony a boltban). Szerinted megoldás lenne, ha még jobban emelnék a cigi árát?
"a passzív dohányzás ártalmasabb". Ó, hogy direkt más embereknek akarsz rosszat, de kedves vagy.
Ciki, akárhány éves vagy. Nincs értelme.
Szokj le.
-Sport és akaraterő. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!