Mi a jó a betépésben?
:D
Kamu anyagot vettél, átvertek.
Manapság sajnos az a biztos amit magadnak termesztesz, persze úgyis könnyű rossz anyagot csinálni, de legalább arról tudod, hogy az ami, nem pedig mindenféle gyógyszeres, vagy egyéb vegyszeres oldattal összepermetezett kiszárított darálék.
Simán csinálok neked fűnek kinéző olyan szagú és "húdejólvagyok" fílingű cuccot valós THC tartalom nélkül, még a rendőr se tud érte lecsukni.
Te vettél valamit amiről azt mondták hogy ez az ami, de közbe fogalmad sem lehet róla mit szívtál el.
Lehet kínai füstölő volt egy kis xanax oldattal sima útszéli szárított kenderből.
Össszevissza hamisítanak ma már bármit és ez több mint veszélyes...
4/
Én is rendeltem már micro SD kártyát az aliexpresssről, mindenki agyon istenítette az eladót, hát nekem 10 kárytából 2 hamisat küldött, csak 8 működött kifogásstalanul.
Te ugyanígy járhattál az anyaggal amihez hozzájutottál.
Nem akarja az a díler, hogy a kliense legyél lehet nem bízik benned ezért szart adott, ez van. Lépj tovább.
9/
Azokkal egyébként se kell, ha nem tudod megoldani őket megvárnak vagy maguktól megoldódnak, vagy felhalmozódnak.
Elsősorban viszont kellene tudni különbséget tenni a problémák között, mi az ami a te problémád, és te általad rendberakható, mi az ami már nem csak rajtad múlik.
Plusz mindenkinek jár a nyugalom, ehhez viszont nem kell valami anyag, csak nap végén húzol fejben egy vonalat, félreteszel midnent a fejedben a telefont lenémítod stb és most akkor pihenés következik.
Ennyi!
Ehhez nem kell anyag, csak egy takaró meg párna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!