Fiatal cigisek! Hova dugjátok otthon a cigit?
Figyelt kérdés
Most arra gondolok, h ha vesztek a szüleitek elől hova dugjátok?:D Vagy ha nektek épp nincs, és a szüleitek cigiznek ha csórtok hova teszitek?:D Gondolok 13-15 évesekre.2010. aug. 9. 22:20
11/36 anonim 

válasza:

földszinti biciklitárolóban fal mellé ősi gyúródeszka mögé zacskóba, ott van a gyujtóm io
13/f
13/36 anonim 

válasza:

Én amíg dugdostam vagy a táskámba (mert személyeset elvileg nem kutatnak át) vagy úgy csináltam hogy mire hazaértem elszívtam és nem volt mit eldugni:D
14/36 anonim 

válasza:

Általában az alsó fiókba, vagy az ágyneműtartóba
16/36 Kisslac válasza:
Táska. De mivel nem otthon lakom, (tanévközben), ezért nem dugdosom :)
17/F
17/36 anonim 

válasza:

cipzáros hátizsákkal rendelkező plüssjáték:D 2 dobozzal is belefért:D kajak mintha arra találák volna ki xD aztán rájöttem h semmire se jó.. meg nem is szeretnék rászokni.. meg anyummal is beszélgettem, szintén dohányos és nem is tiltaná. volt h együtt cigiztünk a konyhába:D
18/36 anonim válasza:
a monitorom egy sarokpolcon van az asztalom mögött és a monitornak van egy beugró része oda :D eleinte még beraktam a hifibe, de az túl komplikált, volt olyan is amikor a hangszóróba raktam
19/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:D:DDDD
2010. aug. 14. 14:45
20/36 anonim 

válasza:

Bocsi a kérdésért,de minek egyáltalán dohányozni?
Tuom,egy hülye divat,de mégis mi a jó benne?
Fiatalon én isdohányoztam,mai eszemmel egyáltalán nem értem,miért.Drága is,büdös is,semmi jó nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!