Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha most el szivnék egy cigit...

Ha most el szivnék egy cigit és ki nyitnám az ablakot mennyi idő lenne mire nem lehet érezni?

Figyelt kérdés
Annyit hogy szüleim dohányoznak és van egy öcsém aki nem :D
2020. okt. 26. 23:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Eléggé rosszul fogalmaztam de a kérdést ki lehet szürni.
2020. okt. 26. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Rolad kb mosás után
2020. okt. 26. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Szivd az ablakban és ne fújj semmilyen dezodort vagy légfrissítőt. Ha a családod dohányzik már egy fél óra után nem fogják érezni
2020. okt. 26. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Szoktak a szüleid bent dohányozni? Ha nem, akkor kell neki kb 30-45 perc. De ha dohányoznak bent akkor nem hinném, hogy túl feltűnő lenne.
2020. okt. 27. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
57%

1 óra alatt kimegy a ruhádból a szag,de ha befújod magadat valami jó illatos sprével akkor csak azt érzik rajtad a cigi szagot nem.

Nekem be szokott válni.

2020. okt. 27. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha te szagalod, azt egy idő után nem fogod érezni, de mások pedig éreznek...
2020. okt. 27. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Érezni fogják.
2020. okt. 27. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Az ajtót csukd be, és inkább az ablakban szívd el. Légfrissítőt ne nagyon fújj, mert nem nyomja el a szagokat. Ha van rá lehetőséged, fürödj le és moss fogat. Ha nincs, akkor dezodor és rágó. Remélem segítettem. :D
2020. okt. 28. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!