Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok! Mitől alakul ki...

Dohányosok! Mitől alakul ki ez a sátáni kacaj?

Figyelt kérdés

7 éve tettem le a cigarettát, és észrevettem, hogy a "maradvány" nevetéskor olyan a hangom, mint a süsünek lángokádáskor. Sajnos munkahely váltás miatt, ismét "visszaszoktam" úgy, hogy délután már nem is gyújtok rá. Van, hogy 2 hétig eszembe sem jut rágyújtani, pl szabadságom alatt.

A kérdésre visszartérve mitől alakult ki, hogy ilyen a nevetésem? Biztos hallottatok már ilyet. Ez egyfajta figyelmeztetés a szervezettől, hogy azonnal abba kell hagynom a dohányzást?

2020. okt. 5. 21:25
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Az egy jó dolog, ha te annak tudod ezt be, hogy abba kell hagynod a dohányzást, de ennek nincs köze a nevetéshez. Az ember folyamatosan változik, szokásokat, gesztusokat, különböző stílusokat vesz fel-, vagy át másoktól, a környezettől.
2020. okt. 5. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Asztmás vagyok, nálam is van ilyen... remélem, nem COPD.

Sosem dohányoztam, de kiskoromban passzívan sajnos rengeteget, illetve utcán, lépcsőházban, buszmegállókban még most is belefutok.

Valami nem oké a jelenséggel, de én sem tudom a pontos okát.

(Volt egy rajzfilm, a Cukorfalat nevű kutya nevetett benne így, amit leírsz, csak ő végig csak így.)

[link]

2020. okt. 5. 21:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, Cukorfalat, a Feleségem is pont ezt mondta. Esetleg lehet, hogy már a tüdő vagy a hörgők jelzik, hogy nem bírják a füstöt?
2020. okt. 5. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A pontos okát én sem ismerem. Azonban a legnagyobb hibát most követted el, hogy ismét hozzányúltál. Az az egy szerencséd van, hogyha ilyen hosszú ideig nem szívtad akkor jó eséllyel ismét le tudod tenni, mint, ahogy írod is, délután már rá sem gyújtasz. Ha te igazán nagy dohányos lennél, akkor nem bírnád 2 órnál tovább, mert megőrülnél, annyira cigiznél. Szerintem azonnal tedd le ne kísértsd a cigaretta démonját.
2020. okt. 5. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Én erre gyanakodnék, illetve valamiféle szűkületre vagy kapacitásproblémára.
2020. okt. 5. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyébként amit említettél, Süsü, "magyar" hangja Bodrogi Gyula, ő masszív dohányos.
2020. okt. 5. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!