Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet kapni még valamilyen...

Lehet kapni még valamilyen ízesített cigarettát itt az országban?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a pattintósat már nem, de másmilyet?
2020. szept. 28. 12:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10#-nek.

A húsfogyasztás köztudottan szív és érrendszeri problémákat okoz. Mégis mindenki eszi. Miért? Mert finom és tápláló. Pedig lehetne más lehetőségünk.

Én a magam részéről tisztában vagyok a veszélyekkel, de imádok dohányozni.

Egy kiadós ebéd után hátradőlni és egy jó kávé mellé elpöfékelni egy cigit. Egy durva tárgyalás után kimenni picit a levegőre és rágyújtani miközben lecsillapodik az agyam. Egy eszelős menet után amikor a párom rágyújt egy cigire és a számba adja. Csodálatos dolgok. Ezért is dohányzunk.

Ellenben én pl. váltottam iqosra: Sokkal kevésbé zavaró, nem bántja a fogakat, a tüdőt, a keringést, nem büdös, és nagyon durván csökkenti a dohányzás veszélyeit.

2020. szept. 29. 13:21
 12/12 anonim ***** válasza:

11: ezt így megértem, köszi, hogy leírtad.

Pár hónapja halt meg egy nagyon jó ismerősöm, mondhatni barátom tüdőrákban. Őt sosem láttam cigi nélkül, bár az utóbbi években e-cigizett. Talán emiatt érintenek érzékenyebben az ilyen kérdések mostanában. Nem kötekedni akartam.

2020. szept. 29. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!