Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Akik kézzel sodort cigarettát...

Akik kézzel sodort cigarettát és lehetőleg minőségi dohányt szívnak, azoktól kérdem, milyen márkákat javasolnak? Pihadohány nem jó cigarettába?

Figyelt kérdés

A pipadohányt csak azért kérdeztem mert egy időben az öcsém pipázott, viszont nagyon jóféle dohányt választott aminek még a füstje sem volt bántó, hanem kifejezetten kellemes.

Én jómagam nem dohányzom (a hétköznapi ciginek még a szagát sem bírom) viszont régebben nagyon sokat vízipipáztam és azt kifejezetten élveztem (ezzel szemben nem lettem függő). Viszont ki szeretnék próbálni valami új dolgot is. (Meg egyszer talán a pipát meg a szivart, ha eljutok odáig.)

(Nem az a célom, hogy mintaszerűen egészséges életet éljek, úgy gondolom hogy mindenkinek meg van a maga káros szenvedélye és ha az ember csak passzióból és mértékkel csinálja, akkor úgy hiszem a dohányzás sem lehet károsabb mint a Mekis kaja vagy az italozás.)

2020. szept. 22. 17:49
 1/1 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nem tudna senki sem minőségi vágott dohányt javasolni saját tapasztalat alapján?

Én elsősorban olyasmit keresek, ami nem túl erős (ugyanis nem vagyok hozzászokva a tömény füsthöz). Ha esetleg lenne olyan hogy "minőségi cigipapír" ami nem olyan büdös meggyújtva mint a normál filteres papír, még az is jó volna.

Ha pedig valaki tudna ajánlani olyan szipkát ami jó a sodort cigihez (természetesen filterest) annak külön hálás lennék.

2020. szept. 23. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!