Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigi miatt tönkremegy a...

A cigi miatt tönkremegy a kapcsolatom. Nem tudok leszokni. Mit tehetek, hogy ne legyek feszült, ideges, agresszív, ha nem cigizem?

Figyelt kérdés

mert a párom előtt titkolom, mert amíg tudta, szakítani akart és komolyan ez miatt.mert nem akar öregen ápolni. ami érthető egészséges nőt akar.így ha vele vagyok nem gyújtok rá. csak az idegesség miatt mindig veszekszem, habár amilyen csajozós típus,nemis egyszerű nyugton maradni a toleranciám 0 és ha összevesztünk, haza megyek és végre rágyújthatok.

így ott tartok hogy egyetlenegy napot sem tudok vele egyfolytában eltölteni!!!!!csak megszakításokkal.

a párom annyit lát csak, hogy velem nem lehet normálisan járni.

2010. aug. 6. 12:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

ja deeeee

köszi :)

2010. aug. 6. 14:05
 12/20 Beatrix17 ***** válasza:
Azért kirakna,mert dohányzol???Milyen ember az ilyen??Talán támogatnia kéne,nem fenyegetni!!!Ha igazán elhatározod magad,le fogod tudni rakni!És ha tényleg magadtól teszed le,az "elvonási tünetek"sem olyan erősek!!Minden CSAK akaraterő kérdése!!Én 13éve dohányzom,de kb.fél év és lerakom,mert ki kell tisztulnom gyerek vállalás előtt!!
2010. aug. 6. 14:17
 13/20 A kérdező kommentje:

azért rakna ki, mert nem akar sem esküvőt, sem gyereket olyantól aki dohányzik. mert ahogy mondta nem akarja öregen a felköhögött vért a számról törölgetni, amit ráadásul én okoztam magamnak.

és igazából nem is a leszokással van bajom

a párom előtt sem gyújtok rá. simán lerakom

hanem az idegességtől!!!! nem a cigi a problémám, az elvonási tünetek a problémáim.

2010. aug. 6. 14:23
 14/20 A kérdező kommentje:

szóval erősek az elvonási tünetek

már ott tartok, hogy saját magam utálom.

2010. aug. 6. 14:24
 15/20 anonim ***** válasza:
Miért nem szedsz nikotinpótlót (Nicorett vagy hasonló)?
2010. aug. 6. 16:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Szívesen kölcsönadom a könyvet. Pdf-ben meg el tudom küldeni.

2010. aug. 7. 08:17
 17/20 A kérdező kommentje:

nikotinpótlókra nincs pénzem

de már ott tartok, hogy a párom kiborult miattam és most szünet van köztünk

2010. aug. 8. 15:55
 18/20 A kérdező kommentje:
a pdf-et várnám az e-mail címem viszont nem tudom megadni, mert aki felajánlotta, kedves tegnap 8:17-es nincs beállítva, hogy tudjak e-mailt írni, hogy elküldhessem a címem, mert ezen az oldalon nem szeretném megadni
2010. aug. 8. 15:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia! Most látom a jelzést, hogy nem tudtál üzenetet küldeni. Beállításon változtattam, talán most sikerül.

Üdvözlettel

2010. aug. 8. 19:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Nikotinpótló: Annyival kevesebb cigi kell, nem?

Az orvosok is talán tudna valamit ajánlani!

2010. aug. 8. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!