A cigi miatt tönkremegy a kapcsolatom. Nem tudok leszokni. Mit tehetek, hogy ne legyek feszült, ideges, agresszív, ha nem cigizem?
mert a párom előtt titkolom, mert amíg tudta, szakítani akart és komolyan ez miatt.mert nem akar öregen ápolni. ami érthető egészséges nőt akar.így ha vele vagyok nem gyújtok rá. csak az idegesség miatt mindig veszekszem, habár amilyen csajozós típus,nemis egyszerű nyugton maradni a toleranciám 0 és ha összevesztünk, haza megyek és végre rágyújthatok.
így ott tartok hogy egyetlenegy napot sem tudok vele egyfolytában eltölteni!!!!!csak megszakításokkal.
a párom annyit lát csak, hogy velem nem lehet normálisan járni.
ja deeeee
köszi :)
azért rakna ki, mert nem akar sem esküvőt, sem gyereket olyantól aki dohányzik. mert ahogy mondta nem akarja öregen a felköhögött vért a számról törölgetni, amit ráadásul én okoztam magamnak.
és igazából nem is a leszokással van bajom
a párom előtt sem gyújtok rá. simán lerakom
hanem az idegességtől!!!! nem a cigi a problémám, az elvonási tünetek a problémáim.
szóval erősek az elvonási tünetek
már ott tartok, hogy saját magam utálom.
Szia!
Szívesen kölcsönadom a könyvet. Pdf-ben meg el tudom küldeni.
nikotinpótlókra nincs pénzem
de már ott tartok, hogy a párom kiborult miattam és most szünet van köztünk
Szia! Most látom a jelzést, hogy nem tudtál üzenetet küldeni. Beállításon változtattam, talán most sikerül.
Üdvözlettel
Nikotinpótló: Annyival kevesebb cigi kell, nem?
Az orvosok is talán tudna valamit ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!