Leszokáshoz gyengébb cigi?
Figyelt kérdés
Kb 6 évig szívtam arany marlborot, de most egy 3-4 hónapja eldöntöttem, hogy megpróbálok leszokni. Próbálkoztam már ezzel az egyik napról a másikra leteszem a cigit dologról, de nekem nem működött. Ezért lassan 3 hónapja váltottam Fine Touchra, de még ezt is erősnek érzem. Egy rendesen kifosztott dohányboltban, mivel nem volt fine touch, a fehér multifiltert ajánlották (képzelhetitek mekkora volt a választék). Azóta ezt szivom, nem tudom, hogy jó-e az irány, vagy esetleg tudtok gyengébbet (azért az a nagyon vékony tipus ne legyen)? Illetve nyilván tudom, hogy nem csinálhatom ezt a végtelenségig, egyszer le kell tegyem, ehhez esetleg vmi tanács/ötlet? Köszönöm a válaszokat!2020. szept. 7. 22:57
11/14 anonim válasza:
12/14 anonim válasza:
Nekem elektromos cigivel sikerült. Persze nem egyik napról a másikra váltottam, évekig szívtam együtt a kettőt, közben az analóg cigit csökkentettem napi egy-két szálig, amit a kollégám sodort a munkahelyen. Magamnak az utolsó fél évben már nem vettem cigit, aztán a kollégám elment tőlünk, és onnantól nem szívtam rendes cigit, maradt az elektromos. 9-es nikotinnal kezdtem, most 3-ast vagy néha nikotinmentest használok. Borzasztó nagy megkönnyebbülés volt egyébként, az egész testem fellélegzett, nem vagyok többé büdös, nem szorít a mellkasom, de nem sorolom az előnyeit a leszokásnak, biztos te is tisztában vagy velük. Hozzáteszem, az e-cigizés sem olcsó mulatság, de ha úgy fogom fel, hogy egy hipotetikus jövőbeli kemoterápia költségeit fizetem (ami várna rám, ha nem teszem le az analóg cigit), akkor nem sajnálom rá a pénzt (a rendes dohányzásnál még mindig olcsóbb). Kell egy jó készülék, nem a legolcsóbb vacakok (15-20 ezret érdemes invesztálni egy szettbe), finom likvidek (eleinte sok nikotinnal), egyszerre 5-6 féle, és mehet a gőzfelhő-eregetés. Nekem az jött be, hogy élménnyé tettem az e-cigizést, és gyakorlatilag megundorodtam a rendes cigitől, ennek két éve lassan.
13/14 anonim válasza:
Gratulálok a teljesítményetekhez, más el se kezdett dohányozni.
14/14 anonim válasza:
15év napi 2 doboz, de ha nem volt csikkeztem majd egyik napról a másikra letettem.. tapasz, ecigi és minden egyéb nélkül.
Akaraterő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!