E-cigisek!tapasztalatokra lennék kiváncsi?
Nos 3 évig dohányoztam,és vettem egy e cigit!
De az a problémám hogy hiába nikotinos liquidel szivom,még így is kívánom a rendes cigit!
Veletek is így volt?
Tegnap óta nem szivtam rendes cigit,ma reggel használtam először az e cigimet mert tegnap jött meg.
Emellett hányszor használjátok egy nap?
Egy joyetech exceed edge készülékem van.
Amikor használjátok hány slukkot szívtok kb?
Válaszokat előre is köszönöm!
Hogy normális válsz is érkezzen:
Én kb 4-5 év intenzív dohányzás után szoktam át e-cigire
Az első héten még nagyon kívántam mellette a cigit,sőt volt hogy reggelente el is szívtam egy szálat
Aztán egy idő után teljesen elmúlt ez az érzés, sőt próbáltam rágyújtani és nem esett jól a cigi íze, szaga.
Én 6mg-os nikotinos liquidet használok és 2 óránként "cigizek" vele és kb 10-15 percet összesen, hogy ez hány slukk azt nem tudom
Kb.egy éve teljesen átszoktam rá. (Kivéve egy két alkalmat, nehezebb időszakon mentem át és akkor nem volt elég az e-cigi, akkor nagyon hiányzott a rendes és egy ideig visszaálltam a rendesre, de ahogy enyhültek a gondok, szinte egyik napról a másikra újra e-cigiztem csak)
Na meg néha ha iszok akkor elszivok egy két szál sima cigit. De akkor sem mindig.
Ez sok mindentől függ.
3 éve cigizel de mennyire voltál erős dohányos? Napi hány szál , milyen erős cigi?
Hány mg-os nikotin van a liquidedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!