Mitől függ, hogy valakinek kellemes enyhe dohány illata van, vagy büdös mint egy hamutál?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy különböző emberek, különböző szagúak dohányzás után. Irodában dolgozom, jól szituált emberek között, én nem dohányzom, viszont több kollégám igen. Azt vettem észre, hogy amikor bejönnek a dohányzásból, akkor valamelyik olyan büdös, hogy nem lehet megmaradni mellette, valamelyiknek meg már-már kellemes enyhe dohányillata van (mint egy füstölő). Mitől függ ez?2020. aug. 25. 11:19
1/4 anonim válasza:
Elszivott cigi mennyiségtől szerintem.
Ismerőseim között is van olyan, aki több alkalommal 2 vagy több szállal elszív, valaki meg csak egyet-kettőt egy nap alatt.
2/4 anonim válasza:
Cigi mennyisége és minősége/típusa.
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, de szerintem az egyén igényessége is sokat számít. Rajtam például majdnem mindig meglepődnek az új ismerősök, nem is gondolják, hogy dohányzom.
4/4 anonim válasza:
A cigi fajtája nagyon sokat számít - volt barátnőm először Lucky Strike-ot szívott, és huh... majdnem szakítottam vele, mert iszonyatosan lehetett érezni mindenhol.
Később volt néhány fajta amit kevésbé lehetett érezni, és végül a Marlboro Silvernél maradt, amit gyakorlatilag nem lehet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!