A dohányzás csak nekem okoz depressziót?
Hát még akkor milyen depressziós leszel, amikor megtudod, hogy tüdő- és gégerákos lettél és 35 évesen kell meghalnod...!
A rosszullét felerősítheti a negatív érzéseket.
Nem szoktam tapasztalni ezt cigitől, csak ha nagyon megvagyok fázva, és amúgy is sz@rul vagyok.
Nagyon nem bírod a cigit.
Minden függőség azt okozhat, főleg, ha káros dologra szokik rá az ember.
Nálad csak annyi lehet, hogy valószínűleg van egy kis bűntudatod a dohányzás miatt, illetve a füst miatt fáj a fejed, ez együtt nincs túl jó hatással.
De ennél sokkal komolyabb baj is lehet. Aki láncdohányos, az nem tudja letenni, vagy már nem is akarja, és annyira függő lesz, csak azon jár az esze, nem fog tudni semmit sem élvezni, nem tud jelen lenni, mert azon jár az esze, hol szívhatná el. Ez nem csak a nikotin miatt van, többfajta függőség is kialakulhat, szertartássá válik, rosszul érzi magát, nem tudja mivel töltse el az időt, ha nem dohányozhat. Ezért a dohányzás tönkreteszi az embert. Ha élvezni akarod az életet, szokj le a dohányzásról, és érezd jól magad káros szenvedélyek nélkül. Ha meg elkeseredsz, nehogy visszaszokj rájuk, mert utána meg fogod bánni, csak a pillanatnyi elkeseredettség miatt ezt akkor még nem érzed.
Èn is amíg cigiztem hasonló èrzèseim voltak.Amikor elszivtam,olyan szèdült állapotban voltam,ami mèg rosszabb èjjel nem tudtam aludni.
Miután elhagytam minden a helyère került.
Hat nagy tanácsokat nem akarok adni mert minden szervezet más.
De egy ami biztos,nehèz egy pár hètig nèlkülözni,de itt nem segít semmi csak az akarat.
Nálam nagy segitsèg volt a kávè mivel az elvonási depressziós tünetet átvitte egy vidámabb ès aktívabb állapotba,de ezt 17 óra után mar nem.
Lefekvès előtt bevettem egy fèl enyhe hatásu nyugtatót ès 6 honap alatt telyesen rendben voltam minden tèren.De ismètlem egy pár nap után mar èlvezetesebb volt az èlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!