Miért van az IQOS cigiknek fingszaguk?
Figyelt kérdés
Ismerősi körben egyre többen szívják, de mégis annyira elviselhetetlen fingszaga van, hogy az hihetetlen. Ők persze nem érzik ezt, hiába mondom nekik.2020. aug. 10. 19:49
1/8 anonim válasza:
Hát érdekes szagúakat finghatsz. Szerintem olyan szaga/íze van mintha teafüvet szívnának.
2/8 Ypszilon1980 válasza:
Érdekes, ismerőseimnek is van ilyen, nekem is volt, de fingszaga nincs.
3/8 anonim válasza:
Valóban az van de csak az elején, mikor bekapcsolja és elkezd felizzani a cucc benne. Utána már nem.
4/8 anonim válasza:
A Philip Morris gyártja, ugyanúgy dohány van benne, mint a rendes cigiben, meg még ki tudja mik? Senki nem tudja, csak a gyártó. Ki tudja melyik mérget érzed fingszagnak.
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a szaga apám olyat szív 😀
6/8 anonim válasza:
Kukoricakemenyito van benne, szerintem azzal lehet osszefuggesben. Alkalmankent nekem is eleg pukiszagu a hevites elso szakaszaban.
7/8 anonim válasza:
Az még hagyján hogy fingszagú de valamikor kutyaszarra emlékeztető szagot is èrezni belőle 😂😂😂
8/8 anonim válasza:
Valóban hasonló az illata, azonban könnyen megszokható. Szerintem ez a dohány illata, miközben felhevítjük égetés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!