Iqos 2.4 ,eleinte jó volt, most pár napja ,rettentő rossz izét érezni,mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár napja 1-2slukk meg a rendes íze..aztán utána valami borzalom, mintha ilyen égett,vagy nemis tudom hogy mondjam milyen mellékízt érzek, mitől lehet, túlmelegre hevíti fel ,vagy azzal a pengével lehet valami? Egész sokszor szoktam takarítgatni, de takarítás után is az utolsó slukkok már borzalmasan rosszak.Valakinek valami tapasztala, volt már így valaki? Tudta orvosolni?? Előre is köszi.2020. aug. 4. 13:44
A kérdező szavazást indított:
Iqos 2.4 , cserés lesz -e?
Iqos 2.4 lehet orvosolni?
1 szavazat
1/3 anonim válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot,majd megmondják,hogy cserélik-e vagy ellátnak 1-2 jó tanáccsal.Ha nem jön be egyik tipp sem,akkor csere.
Nem érdemes húzni-halasztani a dolgot,mert tök ingyen cserélik,ha elektronikai problémája van,akárhányszor csak baj van vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Ja hát igen azt tudom, csak arra lettem volna kiváncsi ,hogy esetleg van e valami megoldás rá.
2020. aug. 4. 14:42
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Mióta használod? A tetejét is leszeded és ki szoktad tisztítani? Abban idővel sok dohány lerakódik és eltömítheti, szóval az okozhat ilyet, de a penge ha már nagyon kormos, akkor az is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!