Tényleg erősebb a dohány ha megmikrózzák?
Figyelt kérdés
Azt hallottam erősebb ha egy kis időre felmelegítik mikróban akkor erősebb. Valaki próbálta már?2020. júl. 30. 12:04
1/5 anonim válasza:
a dohányzás során alapból ég, ami meleg. minek kellene előmelegíteni? baromság.
2/5 anonim válasza:
Ha beáztatod benzinbe,megvárod,hogy kiszáradjon,és utána használod,akkor lesz a legjobb!
3/5 anonim válasza:
Én próbáltam. Erősebbnek éreztem, de szerintem egyszerűbb eleve erősebb fajtát venni.
4/5 anonim válasza:
Bogarat ültettetek a fülembe :D
Én pipázok, de ma reggel kipróbáltam.
45-50 másodperc már sok neki.
Száraz lett a dohány, aminek csak az volt a "haszna", hogy gyorsabban és hatékonyabban égett, illetve a pipatöméskor kis darabokba morzsolódott, jobban elfért.
Szerintem erősebb nem lett, talán még vesztett is az aromájából.
5/5 anonim válasza:
Én is kipóbáltam, szerintem semmi sem változott. Bár ez lehet a dohány fajtajától is függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!