Miért jó a rizspapír? Az összes Rizla papír rizspapír?
Kinek melyik jön be? Esetleg írhattok értékeléseket olyasmi szempontokkal, mint cigipapírnál hogy milyen anyagból van, vékonyság, íz, mennyire könnyen szakad, mennyire jól tapad tekeréskor, mennyire jó a csomagolása, rövid/hosszú/rollpapír-e, ilyesmi. A cigipapírba természetesen olyan legális szubsztanciákat tekerünk, mint dohány és hasonlók. A dohánynál kinek melyik tetszik? Milyen illatú a dohány, mennyire erős, milyen az íze, a füstje, stb.
OCB Premium #1: nagyon vékony papír. Az van ráírva, hogy természetes gumiarábikum. Ahogy megértem ez azt jelenti, hogy a lenyalhatós részére ez van felvíve. És a papír ragad is. Éppen eléggé, de nem túlzottan. Maga a papír szerintem rizspapír lehet. Teljesen jó vele tekerni, nekem még nem szakadt el egy sem. Talán az extra vékonysága miatt a ragasztós része a legelső papírnak bepöndörödik tárolás közben elég gyorsan, de ez nem jelent igazán macerát. Az is rá van írva a papírra, hogy lassan ég, bár ez nem tűnt fel - biztosan nincs elég összehasonlítási alapom. Az ára most nem ugrik be.
A papírból Golden virginia márkájú dohányt szívok. A dohány színe aranybarna, tipikus édeskés virginiadohány kinézettel és illattal. A füstje kellemes, sűrű, nem túl erős. Ennek a dohánynak kissé édeskés Íze van eredendően, külön mesterségesen nincs ízesítve. A csomagolás belül egy ilyen műanyag izével zárható a zacskó teljes hosszában, így a dohány nem szárad ki. A külső részén van egy szokásosnál szélesebb ragasztószalag, ami gondolom majd hamarosan elég dohányszálas és szöszös lesz ahhoz, hogy ne működjön. A dohány 25 gramm, és kábé 550 HUFért kaptam a Nyugatinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!