Melyik marlborot vegyen meg? És melyik Pall Mallt? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Sulikezdésre nagy bevásárlást tervezek: veszek egy Kék Bondot (540ft) egy Hosszú Kék Viceroyt (550ft) egy Kék HOSSZÚ Multit ( 620ft) egy Sima Symphonia (550ft) puha dobozos cigit. Egyedül azt nem tudom hogy milyen pall mallt vegyek és milyen Marlborot. Ha marlboro és pall mall imádok olvassák ezt kérem segítsenek! Kb 4 hétig kiírná nálam. Kb 6 doboz cigit akarok venni mindegyikből egyet csak ezt a kettőt nem tudom eldönteni. Ha tudjátok kérlek az árát is írjátok oda. Köszönöm2010. aug. 3. 12:47
11/17 anonim válasza:
Pall Mall:kék kátrány 7mg, nikotin 0,6mg, szén-monoxid 7mg 640ft
Marlboro:arany kátrány 6mg, nikotin 0,6mg, szén-monoxid 7mg
a pontos árát nem tudom de 700 körül lehet
nekem még a fekete marlboro is bejön, de az vékony kátrány 4mg, nikotin 0,3mg, szén-monoxid 3mg
ez is 700 körül lehet
ezt még megnézheted
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2010. aug. 4. 08:03
13/17 anonim válasza:
Pall Mallből a kék, Marlboróból a Gold touch (fekete doboza van, és félkövér (se nem normál, se nem női, átmenet)
14/17 anonim válasza:
Sötétkék Pall Mall: kátrány 7mg,Nikotin 0,6 mg.
15/17 anonim válasza:
Arany Marlboro a legjobb! (én is azt szívok) 610 Ft.
kátrány 6mg
nikotin 0,6mg
szén-monoxid 7mg
Bondból én régen fehéret és mentolosat szívtam,minkettő 540.
Fehér
kátrány: 6
nikotin: 0,5
szén-monoxid: 6
Mentolos
kátrány: 8
nikotin: 0,5
L/14
szén-monoxid: 10
16/17 anonim válasza:
610 ftos arany marlboro? Hol élsz te? Hívj meg engem oda pls!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!