Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az lehetséges, hogy én sosem...

Az lehetséges, hogy én sosem szoktam rá a cigire?

Figyelt kérdés

Mindenki mondja, hogy jaj függőség. Volt, hogy napi 1 dobozzal is szívtam 3-4 hónapig. Aztán simán kibírtam, hogy hónapokig ne, sőt otthon soha nem dohányoztam, semmilyen elvonási tüneteim nem voltak. Most kb. évi 2-3 szállal szívok, ha néha kívánom.

De leginkább nekem a társaság és a rituálé miatt volt, meg szerintem nem is büdös, főleg a mentolos. Simán le is tudnám tenni, oké, nyilván a nullánál rosszabb a 2-3 szál is... De a passzív dohányzást sokkal rosszabbnak tartom, mert itt én döntöttem, ott meg sok esetben kisgyerek, kisbaba szívja. Ez könyörtelenség!

2020. júl. 9. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért hónapokig napi egy doboz cigiről, hónapokig nullára váltásnál max. a leggyengébb cigiknél, vagy ha nem tüdözöd le rendesen, nem lesz elvonási tüneted. Mert egy ezrelék sem úsza meg amúgy.
2020. júl. 9. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Pedig simán volt mikor még több is elment. Aztán másnap meg semmi. Meg hétvégén nyári szünetben (18 felett) is 3 hónapig semmi. Kék Marlborot szívtam, rendesen. De nekem csak a rituálé miatt, meg ha buszt kellett várni. Nem szoktam rá... Egyedül nekem nem is kellett, azért is maradt abba. Szóval én nem értem ezt a pattogást a leszokásról. Vannak nagyon büdösek, azok valóban bagó szagúak.
2020. júl. 9. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Van aki kevésbé hajlamos a függőségre.
2020. júl. 9. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem 3 ast miért szavazták le. Hasonló nekem is. Volt hogy napi 10 szál elment, ma már elvagyok nélküle is, max néha jól esik.
2020. júl. 11. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!