Dolgozó erős dohányosok, a jövedelmetek hány százalékát költitek cigire?
Az en parom a toltott cigit szokta meg a csoro tinikorabol, en mindig boltit vettem, de raszoktatott erre😀 Amugy normalisan keresunk mind a ketten, boven beleferne a dobozos is, de igazabol nem banom, hogy nem koltunk ra tobbet, mint amennyit.
Altalaban veszunk 1-2 doboz rendes cigit, ha valami sorozos, iszogatos beszelgetos party van a baratainkkal, a hetkoznapokra meg jo ez is.
Igy osszessegeben szerintem nem koltunk ra tul sokat.
#4 Ahhoz már ott jó bér kell. Napi másfél doboz ~18£. Havi ~540-558£ tízszerese ~5400-5580.
És akkor még éppen hogy csak erős dohányos.
Én is kerestem ott többet. Nem lehetetlen. Tudom.
7 nap alatt megy el egy csik. Kb. A csik olcsobb, mint kulon megvenni, de igy is 70£ egy hetre a 10 db. Az 280 havonta, de legyen 300. Otthonrol nezve-rengeteg. Innen nezve sem keves, de elvonom mashonnan. Tenyleg nem lehetetlen normalis meloval tobbet keresni-irom azert, mert sok hazai azt hiszi, mosogatas van csak. Bar az sem szegyen. Szivem szerint mindenkit kihoznek ket hetre, lenne nagy dobbenet...
Nade ez OFF már.
#6 Kb. csak meglepődés lenne.
Én ott félév után kaptam fehér galléros munkát. Ha nem is a szakmámban, de két szakmám rokon szakmájában. Mondjuk baromi sok helyre jelenkeztem.
Én hat éve jöttem el onnan. Két és fél hónapot dohányoztam ott a több mit tíz év végén. És tényleg volt valami csík/stänge kedvezmény ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!