Tudom kontrollálni a dohányzást imunis vagyok a nikotinra vagycsak nagy az akarat erőm?
Szóval 3 éve cigiztem először volt olyan , hogy napi 1 doboz is elment de nemtudok rá szokni.
Bár mikor képes vagyok abba hagyni és nem kívánom egyáltalán max ha olyan társaságba vagyok ahol még kínálnak akkor cigizek de egyáltalán függők tőle nem érzem azt hogy meg döglök ha most nem szivok és ez akkoris így van ha 1 hétig megállás nélkül szivom ha olyan kedvem tartja akármeddig abba tudom hagyni.
Szóval arra akarok ki lyukadni , hogy nemtudok rá függni tudom kedvem szerint kontrollálni ez hogyan lehetséges?
Fejben dol el minden, szerintem.
En 7 eve dohanyzom, de siman kibirom en is cigi nelkul. Nalam csak megszokas, vagy unalombol ragyujtok. Van amikor napokig nem veszek es van amikor fel dobozzal elszivok egy nap. Mindenesetre erdekes, de nem tartom rossz dolognak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!