Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok, mik voltak a...

Dohányosok, mik voltak a legkorábbi mellékhatások,amik elkezdtek előjönni a dohányzás miatt? Kb.mennyi idő után, és mi?

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:

10 évig dohányoztam mellékhatás nélkül, csak mindig büdös cigarettaszagú volt a szám meg az ujjaim meg a ruháim bűzlöttek a cigaretta szagtól úgyhogy abbagytam, sikeresen azóta sem szivom ennek már 15 éve

Voltam tüdőszanatóriumban (más ügyben), na ott aztán olyan köhögéseket lehet hallani amit még az életben nem, már hallatszik, hogy nincs sok hátra nekik,a tüdőrákosokat meg morfiumozzák olyan fájdalmaik vannak

2020. júl. 1. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fàjt a legcsovem felső része és kohogtem állandóan...pár hónap után jöttek elo a tünetek és nem múlt el míg abba nem hagytam..
2020. júl. 1. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Torokfájás, köhögés, fulladás. Köhögés maradt sajnos, pedig már régen leszoktam.
2020. júl. 1. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Torokfájás, sipol a tudom, kapar a torkom, sokat kell krakogni, kifulladok hamar, kellemetlen szagú a haj,ruha, test, szaj, sot nekem a hangom is rekedtes tole. Most vagyok azon, hogy lerakom, par het es kesz.
2020. júl. 1. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!