Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipa vásárlása Debrecenben...

Vizipipa vásárlása Debrecenben hol?

Figyelt kérdés
Olyan összes hely érdekelne ahol tudok vp t venni .Ha esetleg tudtok olcsó helyeket is , azt is megköszönném .Csak Debrecen érdekel.Online szinte minden helyről elfogyott

2020. jún. 29. 17:53
1 2 3
 11/21 $$$$$ ***** válasza:
Semmiseg. Írj nyugodtan ha van még barmi kerdesed :D . Mar lassan 6 eve pipazok XD. Tudok egy-ket dolgot.
2020. júl. 8. 01:04
 12/21 A kérdező kommentje:

Haver úgy csinálja hogy a dohányt szilviában megnyomkodja ,hogy valamit (már elfelejtettem) ki áztasson belőle .Szükséges?

Legjobb kerámia?

aladin pipában sem érzem úgy az izér mint vártam (görögdinnye) miért?

A pipa mérete mit határoz meg,minél nagyobb..?

2020. júl. 8. 20:34
 13/21 $$$$$ ***** válasza:

A melanszt aztatja ki hogy erosebb legyen. Ez Al fakhernel meg hasonlo kategorias dohanyoknal bevett szokas. De ha mar premiumabbakat veszel pl:truepassion,adalya,seven days,holster stb.. akkor felesleges. De am az Alfa se rossz. A legjobb nem premium dohany.

Na most olyan hogy legjobb keramia nincs. Én egyiptomi keramia parti vagyok(sima alul lyukasztasos keramia) de nem a mini egyiptomi hanem a normal meretu. Es vagy foliaval tolom vagy ha lustabb vagyok es nem akarok annyit szenezni akkor konzollal. A pashat nem szeretem mert nekem az gyenge. De a pasha keramiaja nagyon jo konzolhoz. De pl. haverom phunnel parti. Ki kell tapasztalni es amelyik tetszik azt hasznald. A vortexekkel nincs tapasztalatam de hasonlo a phunnelhez.

Hat vagy rosszul tomted vagy rossz minosegu a dohany vagy ki van szaradva. Több oka is lehet. Mashogy kell megtomni egy egyiptomi keramiat es mashogy egy phunnelt...(am a gorogdinyet en pont utallom XD. Meg a sargat is valamint a granatalmat is. A tobbi izzel nincs nagy bajom. De ezeket nem bírom elszivni...)

A meretrol meg csak annyit hogy minnel nagyobb a pipa ugye annal hosszabb a pipa cső(a test nem a szivo cső) tehat sokkal tobb idelye van hülni a fustnek illetve a karos anyagok is jobban lerakodnak. Nem feltelen van egy nagyobb pipanak jobb fustje mint egy kicsinek. Sokat számit a pipa kialakitasa is.

2020. júl. 9. 00:28
 14/21 anonim ***** válasza:
13: köszönjük Professzor Úr; én is sokat tanultam az írásából!
2020. júl. 9. 08:30
 15/21 $$$$$ ***** válasza:
Semmiseg 😁.
2020. júl. 9. 09:37
 16/21 A kérdező kommentje:

[link] Ilyet próbáltam , dinnyével

Nem ért a lyukig a tömés

alufólia az a vp hez valóval volt csinálva,nem lyukas

a szén amit a gázon kell melegiteni fajta volt

a vizipipa 30e ft os ,aladin

a cső [link]

Füst az egész jó volt

a viz a csövet 1-2cm t lepte el

De ize semmi

Mi lehetett a baj?

a Dohányboltos vp valahogy jobban átadta az izét 7e ft os

Hát egy picit ez zavar

Köszi előre is !

2020. júl. 9. 16:56
 17/21 $$$$$ ***** válasza:

Ez egy vortex keramia. Nekem nincs ilyenem ,de ha nem erte el a lyukakat a dohi az nagy baj. Mert akkor szinte semmi dohany se volt bennees ezert volt rossz. Pont hogy el kell lepnie a lyukakat a dohinak ennel a keremianal. Így tömd:

Lazan tedd bele a dohanyt kicsit morzsold szet hogy könnyebben át jarja a levegő. Utana a vegen kicsit törmöritsd meg de nem lenyomkodni kell. Inkabb csak kicsit rendezgetni hogy egyenletesen legyen mindenhol. Valamint a felső peremtöl hagyj el egy minimlais helyet kb.2-3 mm-ert hogy ne egjen meg. És feszitsd meg rendesen a pancel foliat. Ennel a keramia tipusnal annyi elonyod van hogy nehezebben rogyik be a folia a közepső kup miatt(aminek a tetejere nyilvan nem teszel dohit) de azert feszitsd meg. Lyukasztasnal arra figyelj hogy a kozepso kup feletti reszt ne lyukaszd ki.

2020. júl. 9. 17:14
 18/21 A kérdező kommentje:

Akkor már értem a problémát , 1000 köszönet

Ha sima alufóliát használok , hány rétegű legyen?

2020. júl. 10. 15:47
 19/21 $$$$$ ***** válasza:
Hat szerintem vegyel pancel foliat nem veszes aszem valami 1800ft 10 vagy 15 meter(bar en mostanaban ithol mindig konzolozok mert lusta vagyok allandoan gyujtogatni a szeneket. Az egy szenes konzollal meg eleg laza XD. De nem hiszem hogy annyira felvittek volna az arat az elmult 3 honapban,mert kb.azota konzolozok... ) De ha sima foliaval tolod akkor teheted nyugodtan 2 vagy akar 3 retegben is. De en jobban ajanlom a pancelt.
2020. júl. 10. 16:35
 20/21 A kérdező kommentje:

Értem köszi , a konzolozást egyáltalán nem vágom xd, de utána keresek

Ma próbáltam normálisan megtömni dohánnyal és száz szor jobb lett köszi ezt is.

Alufólia az a házi féle volt , de teljesitette a feladatát , de majd venni fogok

Nagyon imádom a vp , Nagyon xd

2020. júl. 10. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!