Néha rosszul vagyok a cigitől.Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szóval...16 éves vagyok.Már 13 évesen kipróbáltam(nem vagyok büszke rá!)akkor hébe hóba cigizgettem!Mióta bekerültem középsuliba azóta állandóan.Van mikor rosszul vagyok tőle egy 10 percre utánna kutya bajom!De ez csak néha van így!Szerintetek mi lehet az oka?
Válaszokat előre is köszönöm!
2020. jún. 29. 15:50
11/19 anonim válasza:
A szervezeted még fejlődik. Nagyon nem egészséges a cigi, és ezt a tested jelzi is. Szerintem figyelj rá. Később nagyon bánni fogod ha nem teszed le. (Tapasztalat)
12/19 anonim válasza:
lehet a nikotintól rosszullét vagy lehet a szén-monoxidtól. ez utóbbi leszorítja az oxigént a vörösvértestekről, így csökken a vér oxigénszállító kapacitása.
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat az utolsó két embertől!:)
2020. júl. 2. 00:15
14/19 anonim válasza:
Juj de köszönöd, és akkor mi van?! Amennyi eszed van, ugyanúgy szívod tovább. Agyhalott.
15/19 anonim válasza:
Nem a jó tanács megköszönése a lényeg, hanem a megfogadása. Jó lenne, ha tudnál már felnőtt fejjel gondolkodni, s akkor nem pont a cigizéssel akarnál "menőzni". Ez nagyon gyerekes, különösen, hogy Te is tapasztalod, hogy árt Neked.
16/19 anonim válasza:
Amúgy én azt nem értem, hogy az nem gyerekes viselkedés, ha egy felnőtt ember dohányzik, de ha egy 16 éves cigizik, akkor tuti, hogy azért teszi, hogy menőnek, felnőttnek, nagyfiúnak tűnjön :D
17/19 anonim válasza:
16-os: A 16 éves még nem azért szívja, mert rászokott, vagy rabja lett és nem tudná abbahagyni. Nagyon is tudná, hiszen rosszul van tőle, mégis szívja, ráerőlteti magára a cigizést. A felnőttek közt is van aki ezt menőnek tartja, de a legtöbben még gyerekként kezdtek el cigizni, felnőtt korukra pedig úgy rászoktak, hogy nincs elég akaraterejük az abbahagyásához. Tehát a felnőttek többsége nagyon is szeretne már szabadulni a nikotin függőségtől, csak nem könnyű...
18/19 anonim válasza:
A rászokás kifogás? Az ilyen mentálisan gyenge emberek gyerekesebbek, mint egy 16 éves, aki menőzésből cigizik.
19/19 anonim válasza:
16 eves fiatalnak megy a tanacs inkabb azt kellene irkalni h ne szokjon ra! Dragam nagyon fiatal vagy, s fejlodesben van a szervezeted. Hidd el csak art nem h hasznal. Azert vagy rosszul is mert jelzi neked h na most hagyd abba. S hagyd is abba! Rogton amíg nem keso. Ne tedd fiatalon tonkre magad. Egeszsegtelen büdös s nem menő. Sőt undorito proli szokas hallgass ram. En pont ennyi idos voltam mint te mikor elkezdtem bar sose tettem volna meg mert nekem nagyon nehez abba hagynom pedig rajta vok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!