20 éves lány vagyok 2 éve cigizek, nem olyan sokat, 1 doboz elég 2-3 napra.
A szívembe szokott nyílalni néha egy tompa fájdalom, néha lüktető fájdalom, néha meg szúr. Ez lehet a cigitől?
Mindennap iszok colat attól lenne inkább?
Megijedtem tőle kicsit, nehogy szívrohamom legyen vagy ilyesmi.🙁
Elmegyek orvoshoz megnézetni, csak gondoltam kiírom, mert úgyis azt fogja mondani, hogy ne dohányozzak, de remélem tényleg attól van és nincs más bajom.
Ja és elfelejtettem odaírni, hogy vizipipázni is szoktam 2-3 naponta. Attól is lehet?
2020. jún. 19. 14:49
2/8 anonim válasza:
Ne igyál mindennap kólát mert nem tesz jót a szívednek
Cigizni se cigizzél mert attól meg rákos leszel
2020. jún. 19. 14:52
3/8 anonim válasza:
Igen! Miért, szerinted mitől lehet? Ezt jobb ha most mondom mielőtt veszekedés lenne belőle NEM CSAK a cigitől szúrhat a szív! Tudom! De... Az lenne a legjobb ha se nem kóláznál, se nem cigiznél! Kérj segítséget a leszokáshoz! Drukkolok :)
2020. jún. 19. 15:29
4/8 anonim válasza:
Nem a szived szur. Valoszinu a mellkasodban a rekeszizom teruleten maradt levego a fajdalom oka, probald ki ilyen esetben, a kisebb sohajt, majd kicsit nagyobbakat, es a vegen egy jo nagy levegot veszel. Sokszor egy pattanas-szeru erzes koveti a fajdalmat, ami azonnal megszunik.
2020. jún. 19. 15:31
5/8 anonim válasza:
A kóla nem tesz jót a szivnek főleg ha mindennap isszák, kardiológus mondta
A cigaretta sem tesz jót a sziv ereinek de azt még ilyen fiatalon egyenlőre kizárnám
2020. jún. 19. 15:34
6/8 anonim válasza:
"mert úgyis azt fogja mondani, hogy ne dohányozzak, de remélem tényleg attól van és nincs más bajom."
Ennek örülni kell, hogy a dohányzástól van? :D
2020. jún. 19. 17:15
7/8 anonim válasza:
Igen.
2020. jún. 19. 18:36
8/8 anonim válasza:
Nekem baromi sokat szúrt a mellkasom és fát a hátam... Volt amikor annyira fájt a mellkasom hogy lefsott a víz mozdulni se bírtam és fájt amikor levegőt vettem... Na akkor tényleg azt hittem ottmaradok... Egy hónapja tettem le a cigit és lekopogom azóta nem fájt se a hátam se a mellkasom... (hozzá kell tenni én napi 1-1.5 doboz tölt9ttet szívtam... 26/ L)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!