Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen e-cigit ajánlotok az...

Milyen e-cigit ajánlotok az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

Sikeresen áttértem a hagyományos cigiről az elektromosra.

Időközben kitapasztaltam mik a problémáim és milyet szeretnék venni.

Egy kompakt kezdő készülékkel kezdtem, műanyag háza van beépített akksival. Sosem ejtettem le, egyszer eldőlt az asztalon és elrepedt a műanyag...

Illetve az akksi is gyengül már de nem cserélhető.

Szóval egy olyan készülékre lenne szükségem ami fémből van (vagy legalábbis nagyon strapabíró). Éppen ezért nem szeretnék olyat amin kijelző van, mert félek hogy betörik.

Cserélhető akkumulátor nagyon nagy előny lenne.

Illetve ami fontos, hogy DL használatra kellene, azaz mint egy vízipipánál egyből tüdőre szeretném szívni.

Illetve nem vagyok egy nagy műszaki zseni ezért egyszerű legyen karbantartani, porlasztót kicserélem, de ne kelljen vattával meg dróttal bíbelődni.

Árban ha lehet maradnék 15.000 forint alatt max 20 de inkább 15 körül ha van.

Szóval tudtok ilyen készüléket ajánlani ami megfelel a feltételeknek?

2020. jún. 16. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen cigit nem ajánlok...
2020. jún. 16. 16:04
 2/3 A kérdező kommentje:

#1 de valamilyet biztosan venni fogok...

Kérem aki csak lebeszélni akar az ne fáradjon.

2020. jún. 16. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 4 napja vettem meg az elsőt, 11 év (havi fél kiló dohány) dohányzás után simán átálltam. 18mg-os likvideket szívok!

Az E-cigim egy sima dohány boltban vettem, fém házas, üveg amiben a lötyi van és teljesen kompakt. Nem lehet cserélni benne, csak a porlasztót, de abból kettő is van a dobozában. Nincs rajta semmi más! Csak RGB led választható színnel, hogy milyennel világítása az üveget meg benne.

Az aksija több mint egy napig kibírja!

Kaptam rá garanciát is.

Most az hogy egyből tüdőre menjen nem tudom, hogy erre van e, de én úgy használom.

A neve: Joyetech eGo AIO 10th Anniversary Edition

[link]

8650FT volt

Szerintem ennyiért ajándék!

2020. jún. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!