Rá lehet szokni a Niquitin tablettára?
Figyelt kérdés
4.hónapja nem gyújtottam rá, viszont úgy érzem függő lettem a Niquitin mini tabstól. 30 évig dohányoztam, elég rendesen. Sokszor próbáltam már leszokni,soha nem sikerült. Az, hogy ennyi ideje nem gyújtottam rá, nekem az már egy csoda. Viszont lehet, hogy cseberből vederbe?2020. jún. 14. 18:39
1/3 anonim válasza:
Hasonlóan rá lehet szokni, mint minden nikotin tartalmú készítményre. De még mindig jobban jársz így, mintha dohányoznál. Írasd fel a Champix tablettát az orvosoddal, pár hónapig szedni kell, de el fog múlni a függőség, nem fogod érezni hogy "szenvedsz" a hiánytól.
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam mar azt is. Nagyon kemény depresszióm lett tőle, és nem sikerült leszoknom avval sem. Azért köszi..
2020. jún. 15. 13:03
3/3 anonim válasza:
Én 14 hónapja használom. Érdekes, a cigi egy percet nem hiányzott azóta, de ez ha elfogy mindegy bajom van. Igy valamit mindig ki kell találnom hogy miért is megyek a patikába,mert a férjem nem is tud róla. Napi 7-8 darabot elszopogatok😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!