Miért nem ilyen minden dohányos?
Van egy ismerősöm, talán barátom lesz, egy fiatal srác. Eszement mennyiséget szív, tényleg, 2 dobozt simán, de nagyon kulturált. Pár napja elmentem vele borozgatni, és kint ültünk le.
Először is megkérdezte(!!!), hogy zavar-e, ha rágyújt. Őszintén mondtam neki, hogy igen, de ha nagyon rá akar gyújtani, nyugodtan.
Erre azt mondta, hogy akkor majd menet közben, mert nemdohányzó ne sz**jon az ő füstje miatt.
Utána sétáltunk (igen, randi volt), közben tényleg úgy cigizett, mint a gyárkémény. Néztem is, hogy hova lett a sok csikk, aztán rájöttem, miért volt olyan bagószaga. Mert az egyik kezében tartotta az összeset, míg nem talált kukát.
És ismerem régről, mindig így dohányzott. Soha nem dobott el csikket, figyelt a nemdohányzókra.
Akkor is mindig a kijelölt helyen dohányzott, mikor szakadt az eső, és mindenki az ajtóban bagózott, hogy ne ázzon el. Ő elázott ugyan, de nagyon, viszont az ő füstjétől nem fulladt meg senki.
És nem értem, lehet így is dohányozni. Ha minden dohányos így cigizne, szerintem senkinek egy rossz szava nem lenne rájuk.
Ez nagyon szép,de belegondoltál napi két doboz cigi mennyibe kerül?
80000ft kb.\hó.
Dohányzom én is,és többnyire nem vagyok ilyen figyelmes,de ez rengeteg pénz.
Ritka az ilyen figyelmesség, bár talán el is várható lenne, és nem kivételként kellene tekinteni.
Tudom nem erre vonatkozott a kérdés, de 2 doboz/nap már az a mennyiség, aminél nagyon megfontolnám, hogy valakivel együtt akarok-e lenni. Főleg, hogy az ismerkedési fázisban mindenki teper a másiknak, aztán pár év múlva már a kanapéról fel sem áll, ha cigizni akarna. Oké írtad, hogy erre figyel, de az embert mindig legyőzi a függősége.
Bár az előző válaszoló az ellenpélda, de érted senki nem fog leszokni a cigiről. Tapasztalat.
Ha téged zavar, keress nemdohányzót.
Most már dohányos csajt max csak szexre tartok, de nem jönnék össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!