Milyen tapasztalataitok vannak az Vype eTank Sub-bal kapcsolatban?
Nagyon zabálja a liquidet? Gyorsan elhasználódik a porlasztó? Meddig bírja az akksi?
Sehol se találtam érdemben véleményeket eddig.
Hello, pár napja vettem egy ilyet. Szerintem 5000 ft nem túl sok érte. Nagy füstöt csinál. Jól le kell szívni tüdőre. A filyadék tartály fölött lehet állítani a levegőbeáramlást, amíg erre nem jöttem rá néha elég meleg volt a beszivott levegő. Én ezt a nyilást max.-ra állítom. Azt írják, hogy 2-4 hetente kell cserélni a porlasztót ill ha új liquidet teszek bele. Megnéztem a mindenamivype.hu oldalon 4500 ft / db ár szerepel, ami visztont elég dréga, bár nem rudom a többi e-ciginél ez mennyi lehet.
Nem vagyok dohányos de tetszik a naaagy gőz : )
Töltése egy hagyományos mobiltelefon töltőről nem ment nekem, valószínűleg túl nagy az Amper szám (1,0) de van egy Galaxy Watch-om annak csak 0,75A az áramerőssége az tölti és a számítógépre USB-re dugva is töltődik.
Ha regisztrálsz a mindenamivype.hu oldalon akkor 1 év rá a garancia. A boltban azt mondták ha baj van vele vigyem oda vissza és cserélik vagy javítják, de nem adnak vissza pénzt.
Idáig meg vagyok elégedve a termékkel.
Köszi a választ! Azóta már ugyan vettem magamnak egyet, de hasonló jókról tudok beszámolni.
Plusz: a tank cserélhető, így másikat is tudok rátenni, ami megy 50W-os teljesítménnyel. Szabvány méret. Szeretem
két közeli boltban voltam egyik sem árul porlasztót. Hol lehet ezt online rendelni? Irtam a Vape oldalára, hátha tudnak valamit mondani. Miért ne lehet tőlük a Vype-tól közvetlenül rendelni?
Te hol tudtál venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!