Hol találom a dohányboltban árult dohánytermékek listáját?
Figyelt kérdés
Egyszerüen hihetetlennek tartom, hogy nincs egy leírás a dohánytermékekről, esetleg gyakorikérdéseken tudok informálódni egyes dohánytípusokról. Én keresgéltem eddig rossz helyen? Közben már leírom akkor a problémámat is. Minőségi dohányt szeretnék (sodort) szívni, eddig a Golden Virginia volt a legjobb, de kapar tőle a torkom. Jelenleg minden sz*rt próbálgatok, mivel nincs egy tájékoztatás vagy útbaigazítás. Köszönöm a segítséget!2020. máj. 26. 11:16
1/3 anonim válasza:
Adalékanyagmentes dohányt kellene szívnod,attól talán nem kapar a torkod pl. Pueblo,Pepe,Manitou
Vagy kipróbálhatnád az Amber Leaf dohányt is,az kb olyan minőségű,mint a G. Virginia.
2/3 anonim válasza:
Hát én nem értem, hogyha tényleg annyiz keresgéltél, akkor hogy nem találtad meg ezt: [link]
(Sajnos) gyakran frissül (magyarul:állandóan emelnek az árakon), de ez az összes, Magyarországon kapható cigit meg dohányt tartalmazza. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindegyik dohányboltban megtalálhatod a teljes kínálatot.
3/3 anonim válasza:
Az meg, hogy nincs leírás, azért van, mert nagyon szigorú reklámozásellenes szabályok vonatkoznak a cigarettákra. Tudtommal, bár ez asszem jó sok éve volt, egy ilyen témájú blogot, amik csak véleményeket írtak, le is tiltottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!