Csak én tartom nevetségesnek a dohánytermékek korlátozását?
Figyelt kérdés
Felnőtt embereknek a saját döntése, hogy károsítják e magukat, lassan ott tartunk, hogy betiltják a dohányzást2020. máj. 24. 21:21
1/13 anonim válasza:
Én is annak tartom.
Mindamellett elismerem, hogy káros az egészségre
2/13 A kérdező kommentje:
Én is elismerem, és a következményekkel szerintem mindenki tisztában van, de felháborítónak tartom, hogy az EU ekkora befolyással akar bírni az emberek felett. Saját döntésnek kellene legyen.
2020. máj. 24. 21:34
3/13 anonim válasza:
Micsoda? Te eszednél vagy? Tudatosan károsítod magadat! Te egyáltalán tudod mit csinálsz amikor elszívsz egy szál cigarettát? Tudatosan mi a f**nak teszed tönkre a tüdődet?? igenis be kell tiltani, de az összeset! Amúgy meg szokjál le, nem nehéz, lerakod azt kész!
4/13 A kérdező kommentje:
Takarodj már innen kettes! Mert ez a saját döntése mindenkinek, teljes mértékben tisztában vagyok mit csinálok, te tisztában vagy mit csinálsz mikor bezabálsz egy Mcmenüt? Azt nem hangoztatják ennyire😂
2020. máj. 25. 12:23
5/13 anonim válasza:
Te is takarodhatsz lassan az élet játékból ha így folytatod a szenvedélyedet :D én meg takarodok a kérdés alól :D meg is érdemled :) Nehogymár egy Mcdonalds menüt hasonlíts össze a méreggel Mr. saját magamat mérgezem mert 50 alatt az IQ-m és meg akarok halni :) Miért akarsz meghalni? Ennyi erővel nyomathatnád magadba a halálosabbnál halálosabb bacikat, mert "kit érdekel?"
6/13 A kérdező kommentje:
Honnan tudod milyen szenvedélyem van? Mi a f@szt képzelsz magadról hogy így kijelented hogy a dohányosok iq-ja 50 alatt van? És de, igenis hasonlítom ku rva sok betegséget tud okozni a rendszeres egészségtelenül zabálás, csak a te fajtád nem gondolkodik, csak bólogat arra amit olvas🙂
2020. máj. 25. 13:59
7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként te meg fogyasztasz alkoholt? Mi a f@sznak teszed tönkre a májadat?
2020. máj. 25. 14:05
8/13 anonim válasza:
Az a gond, hogy alegtöbb dohányos nem magányosan szívja a cigarettáját, hanem ott, ahol többen is vannak. Olyanok is, akik nem szeretnék színi a cigarettafüstöt.
Én még arra is emlékszem, mikor a társasutazásokon a buszban is szabad volt cigizni, dohányozhatott bárki a munkahelyén, a buszmegállóban, a vendéglőkben. Nagyon örülök, hogy ezt már nem szabad.
Az is kellemetlen, mikor szellőztetnék, és az alsó szomszédom füstje bejön az ablakon. Mert ő az erkélyén dohányzik, hogy ne legyen füstös a lakás. Ezt persze nem lehet betiltani(?), de hogy a szülők dohányzását a gyerekeknek el kell viselniük, az elég nagy baj szerintem.
9/13 A kérdező kommentje:
8-as igazad van, de én sose füstölök olyanra akit zavarna, meg is kérdezem a körülöttem lévőket előtte hogy zavarja e őket, ha igen arrébbmegyek... de itt nem is erről van szó
2020. máj. 25. 22:22
10/13 anonim válasza:
Kérdező mit hisztizel itt?
Megjött talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!