Nagyon hullik a hajam, minek tudható be?
Én pár éve letettem már a cigit és mennyiségileg ugyanannyi hullik, mint előtte is, szóval én nem hinném, hogy emiatt van.
Ahogy írták már, lehet vitaminhiány is, ezt egy részletesebb vérvétel meg tudja mondani. Ha nem mennél el - és a pajzsmirigyed tényleg rendben van, nem kell módosítani a gyógyszered adagját sem -, akkor halolajat és sörélesztőt ajánlanék. Emellett van egy sampon, amit anyámnak vettem még ünnepekre, neki bevált (már nem emlékszem pontosan, de a sampon ez lehetett: Bilka Bioaktív sampon hajhullás ellen 200ml), nekem meg a zöld dobozos Helia-D regeneráló hajhullás elleni esszencia jött be.
Persze ezek mellett szedtem vitaminokat, figyeltem az egészséges táplálkozásra és hetente legalább egyszer hajpakolást is csináltam.
Ha esetleg vasalnád a hajad vagy festenéd, akkor azokat el kéne hagyni. Fodrászom ajánlatára évek óta használom a vízgőzös hajvasalóm, ha nem nagyon párás a levegő vagy nem ázom meg, akkor a következő mosásig egyenes marad (én ezt szeretem).
A keratinos hajkezelés is sokat javíthat a hajad szerkezetén, talán 2-3 órás összesen a kezelés, árilag már nem nagyon emlékszem, talán 30 ezer körül van (ezt ne vedd készpénznek). Bár ez egyenesíti is a hajat, nemcsak táplálja, erre figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!