Tényleg ki fogják vonni a forgalomból a mentolos cigit? Lehet valahogy házilag mentolos cigit csinálni?
A kérdezőnek: szerintem a mentaleveles dolog nem jó ötlet, bár ki tudja, ha egyszer kipróbálod, nem lesz belőle bajod. Viszont ha cigizés közben egy erősen mentolos rágót rágsz, akkor talán hasonló ízt fogsz érezni a szádban.
Az első válaszhoz: az a baj, hogy az egész unióban betiltják 20-tól,tehát csak nem uniós országból tudsz majd hozni. Onnan viszont vámmentesen max pár dobozt hozhatsz be az országba.
Utolso, milyen papir? Ha rendes papir akkor szerintem nem vagy normalis :D eleg sok merges gaz szabadul fel egeskor.
Inkabb vegyel OCB cigi papirt es abba tekerd be a dohanyt es sodorj bele pici mentalevelet
Régebben lehetett kapni olyan.. Hmm hogy is mondjam, ilyen kis papírlapra hasonlító cuccott amit ha beraktál a cigisdobozba, az beízesítette a cigit
Abból volt több ízben is amúgy
Meg a cigi az könnyen átveszi a szagokat meg ízeket, szóval szerintem ne rakj magába a cigibe semmit, fene tudja milyen hatással van rád ha elszívod
Inkább azon agyalj, hogy mit lehetne ilyen formában a cigi mellé rakni hogy átvegye az ízt
Mondjuk azt külön hozzá kell tenni, hogy nem lesz olyan intenzív íze mint a rendes ízesített ciginek
Sima papírba semmiképp ne töltsön semmit!
Rengeteg vegyszer van benne, hogy úgy nézzen ki, ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!