Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A vízipipámon van egy szelep....

A vízipipámon van egy szelep. Az elvileg nem feltétlen kell oda, az csak egy plussz. Átalakíthatom úgy, hogy ott is lehessen szívni?

Figyelt kérdés

Ott elvileg a megégett füstöt lehet kifújni. Nekem erre nincs feltétlenül szükségem, meg amúgy is rozsdásodhat a golyó benne, hibalehetőség, sokan ezért el is dugaszolják. Tuningolnám egy kicsit a pipámat úgy hogy azt a részt megcsinálom úgy, hogy oda bírjak illeszteni +1 csövet. Ezt meg lehet csinálni, vagy a két csövű pipáknak alapból más a belsejük, és nem lehet?

Előre is köszi a válaszokat.

2010. júl. 28. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:

A szelep hasznos dolog!

Mi régen nem használtuk, de rájöttünk, hogy a dohány nem megégett, hanem csak ki kell fújni a füstöt, mert kicsit sűrű... Szerintem, hagyd rajta, és dohány cserélgetés helyett fújd ki a füstöt...

2010. júl. 28. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem azért van mert sűrű a füst, hanem a dohány egy kis része tényleg megégett :) Csak ugye annak nem tart örökké a füstje, még hamarabb el is megy. Egy kis trükközéssel szelep nélkül is meg lehet tőle szabadulni.
2010. júl. 28. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:

A szelep helyére lehet csövet rakni! :)

[link]

ilyet vegyél

2010. júl. 28. 23:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Én eddig egy házi készítésű dologra gondoltam, ilyet csak végső esetben fogok venni, de köszi :)

Még egy kérdés: a szelep nem jön le. Úgy látszik, nem lehet leszedni. Ha levágnám úgy lenne belőle valami nagyobb baj?

2010. júl. 29. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!