Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Én még sosem dohányoztam 24...

Én még sosem dohányoztam 24 evésen és a húgom azt mondta hogy ez gáz. Mások szerint is?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 09:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én háromszor szoktam rá, volt, hogy poénból, volt, hogy szükségből (a dohányzóknak járt külön szünet!). Viszont soha sem bántam meg, hogy végleg leszoktam 30 éve.
2020. máj. 2. 14:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha ezt így gondolja a húgod akkor "Elég bajaz!". Én majdnem 2 évvel vagyok idősebb és nem cigiztem. Lehetett volna, inkább nem voltam "menő". Nem is tervezek. Mondanám azt hogy te se tedd, de ezt te döntöd el, hogy akarod-e mérgezni magad :)

10-es, tervezel amúgy leszokni?

2020. máj. 2. 15:11
 13/15 anonim ***** válasza:

15 eve cigizek, kerlek hallgas rám:

A hugod gáz. Ne,kelrek ne gyujts rá.rohdt nehez lerakni budos káros drága, az elso slukktol majd megfulladsz aztan hanyingered lesz és szedulsz. Baromira nemjo buli.ha visszamehetnék az idöben pofonvagnám magam mikor ragyujtottam,meg akkor is mikor egy ev leszokast kovetve ismet visszaszoktam.eleg volt 1 szál es elindult a vonat.

Én dohanyoskent is felnezek a nem dohanyzokra azokra foleg akik már leszoktak. Az en szememben (ha ismernelek) kevesebb lennel ha a hugod idiotamegjegyzese miatt probalnad ki.

2020. máj. 8. 15:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom elég egyértelmű lesz ez :P akkor nem próbálom ki 😁
2020. máj. 8. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:
13asvagyok.van sok dohanyos ismerősőm, 90 % uk ugyanigy gondolja mint en. Hogy hülyee volt mikor kiprobalta...
2020. máj. 9. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!