Én még sosem dohányoztam 24 evésen és a húgom azt mondta hogy ez gáz. Mások szerint is?
Ha ezt így gondolja a húgod akkor "Elég bajaz!". Én majdnem 2 évvel vagyok idősebb és nem cigiztem. Lehetett volna, inkább nem voltam "menő". Nem is tervezek. Mondanám azt hogy te se tedd, de ezt te döntöd el, hogy akarod-e mérgezni magad :)
10-es, tervezel amúgy leszokni?
15 eve cigizek, kerlek hallgas rám:
A hugod gáz. Ne,kelrek ne gyujts rá.rohdt nehez lerakni budos káros drága, az elso slukktol majd megfulladsz aztan hanyingered lesz és szedulsz. Baromira nemjo buli.ha visszamehetnék az idöben pofonvagnám magam mikor ragyujtottam,meg akkor is mikor egy ev leszokast kovetve ismet visszaszoktam.eleg volt 1 szál es elindult a vonat.
Én dohanyoskent is felnezek a nem dohanyzokra azokra foleg akik már leszoktak. Az en szememben (ha ismernelek) kevesebb lennel ha a hugod idiotamegjegyzese miatt probalnad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!