Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigaretta mely összetevöje...

A cigaretta mely összetevöje felelös az etvagytalansagert?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 15. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Akik leszoktak azok mind híztak valamennyit.
2020. ápr. 15. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azok az összetevők, amelyek sejt- és szövetkárosodást okoznak, mert az étvágytalanságot sokszor a pusztuló szövetekből felszabaduló anyagok idézik elő.
2020. ápr. 15. 11:59
 3/7 A kérdező kommentje:

arra akarok kilyukadni, hogy ez a nikotin, vagy valami mas összetevö? dohanyzom, es alig eszem mert inkabb mindig szivok egy cigit mikor ehes vagyok.

ha a nikotin a hibas, elkezdek ecigizni nikotin nelkül, ha valami mas összetevö, akkor nikotinnal ecigiznek.

2020. ápr. 15. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nikotin főleg.

"A gyomor-bélmozgások általában lassulnak, ugyanakkor a székelési reflex megindulhat"

2020. ápr. 15. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy az evés és a cigarettázás is (amennyiben rá van szokva valaki) boldogsághormon termelésére serkenti az agyat, hiszen jutalmat kap. Ha valaki leszokik, utána valamivel triggerelnie kell az agyát, hogy ne legyen rossz kedvű, sokan ezért az evéshez folyamodnak.

Persze ez nálam teljesen fordítva működik, meg sem lepődöm már. Alapból nem vagyok stressz-evő, olyankor inkább összeszűkül a gyomrom és semmit nem kívánok. Több mint egy hónapja nem e-cigiztem, előtte 2 hónapig a legerősebb nikotinsót szívtam egész nap. Azóta az átlagsúlyom 1-2 kilóval csökkent, bár az étvágyam valamit javult, de ez betudható a sok rostnak és vitaminnak amit elkezdtem enni.

2020. ápr. 15. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nikotintapasszal szoktam le... Nem a nikotin az oka... Tök egyszerű eddig kirohantam cigi kv és rohantam tovább... Sokszor kimaradt a reggeli vagy az ebéd... De így hogy nem dohányzom nem a cigi köti le a figyelmem hanem a reggeli meg az ebéd... Nem eszek sokat viszont rendszeresen... (nikotin mellett) amúgy megéri az a plusz néhány kg... Sokkal nyugodtabb vagyok és sokkal több az energiám jobban alszok és kevesbb alvás is elég hogy kipihent legyek... Ami fontos mert sokat éjszakázok... Eddig reggel hazajöttem és egésznap zombi voltam... De most délig alszok és csinálom a dolgom... Mintha nem is lettem volna éjszakás...szóval csak ajánlani tudom!
2020. ápr. 16. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok... Ja és a wcvel sincs problémám... Reggel kv és megyek... Nem kell hozzá cigi
2020. ápr. 16. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!